Letihnya Bila Kerani Baru Cabut Lari :(



 

Morning uols...skrg ni zie dh start usung ke hulu ke hilir DSLR ke opis taw. Sbb cam tak puas je nak bercamwhoring guna fon camera...hehe. Camwhoring guna DSLR baru puas...hiksss. Pape pun..sepanjang zie maternity leave aritu kan...

...actually boss zie ada hired a new staff taw. She was meant to be my helper, tp kan...belummm pun sempat zie bersua muka dgn dia, kerani baru tu dah cabut lari..hemprhh. Mula-mula dorg kata dia ambil cuti 1 minggu...suppose to come pd hari isnin ni td. Tp tak muncul-muncul kooo...

...punah harapan utk zie ada pembantu lg :( Kenapaaaaaa lah bila dh dpt permenant job, cabut lari camtu tu je ea? Time takde keja, cari keja. Time dah dpt keja, cabut lari plak. Haishh...








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

16 comments:

Mila Ahmad said...

ingat senang ke nak dapat permanent job kan zie ?

awEEN said...

la...mesti die tak sanggup wat keje yang mencabar kot k.zie..hope lps ni k.zie dpt assisstant yg lg bagus.. =)

asha said...

sabar jak zie..mgkin nya da rezeki tmpt lain ya kali.hehehe. :)

♥nrina♥ said...

kesian zie..xpelah..bukan rezeki dia kot..nnti ade ler tu pembantu zie..

x berat tu nak bawa kamera tu..akak ni kamera cap ayam pun rasa cam berat beg hehe..

ct cheery said...

mybe ada problm lain kot koz penah amik cuti smpai 1 week.. sakit ke?mana kita taw kan..hehe

Herma Julianny said...

nya dpt keja lain kot..
silapnya, x padah ngan ktkorg ow..
kmk pun suka juak mbak kamera sana sini...
mun dh keja kelak kmk mok beli DSLR mcm ktk mpun..=)

NGoNgexz said...

Kmk jak jd pembantu ktk kak...huhu

Dila Abdullah said...

nasib kita lebih kurang... tapi dila langsung tak dapat2 lagi budak tok ganti dila utk dila amik maternity leave jan nanti.. da dekat 20 orang kol, sorang pon tak nampak batang hidung... susah budak sekarang.. dengar ari sabtu kena kerja half day, terus tak nak datang interview... memilih tau budak sekarang ni...

Stilla Royazrie said...

haruslah mbak dslr yunk..huhu...mun kmk ada dslr pun sik main lah camera hp..hihi...pake dslr puas gik bgbr nak owh...hihi

My Life's Journey said...

cian ktk yunk ..kmk yakin ktk dapat pembantu pake megurangkn beban ktk yunk ..harap ktk dpt bertahan ..amin

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Pehh boleh pulak macam tuh main lari ek...bersyukurla dh yg nk hired kite..igt zmn skg nk dpt permanent job senang ke...

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Ish2.. Kalau MM mesti syukur gila dah dapat permanent job camtu.. Ni senang2 jer cabut.. Hmmm..

Riena Haiqal said...

ruginya dia.. dah dapat keja cabut lari pulak.. rugi sangat2.. kalau bg kat saya gerenti saya akan hargainya.. ish ish ish

Zura said...

xsanggup lah tue...

azizah :) said...

tak sanggup agaknya keje gitu kot kak..hehe tak pon mybe dia da dapat keje baru.. tapi syg lah..

Dayang Syazwani said...

meh bagi keja tu kat aku..
hihihi