Love Sangat Dengan Adjustable Bow Ribbon Belt




Remember dgn this adjustable bow ribbon belt yg zie tempah dari my friend Tilla (Click to view her blog)...well, zie nk katakan...i really love it so much taw. Kau boleh pakai dgn baju kurung fesyen mcm zie pakai dalam entry --- SINI :) 

Dan kau pun leh gak pakaikan dgn baju kemaja mcm yg zie pakaikan dlm gambar kat bawah ni ^_-





Erksss....paha drumstik kooooo uols :( Arghhhh! That part, perut dan lengan zie perlu kecikkan lagi. 3 parts itu mmg sgt payah utk zie kecikkan :( sobsobsob.  Tang perut tu lak...since zie nyer czer belum lg pulih 100% kat bahagian dlm...

...so zie belum lg berani nk pakai bengkung :( Terpaksa tunggu sampai zie rasa kat bhgn rahim tak kebas-kebas lagi...baru zie start berbengkung...hehe :)





Psssttt...my Technician Executiv, Ms. Wong; inilah yg jd photographer tak bertauliah zie...hehe. Nak gak ek dia layan perangai zie yg kaki gambar nih...hikhikhik. Oh ye, sesiapa yg berkenan dgn bow ribbon belt ini...

...uols boleh place ur order dgn Tilla kat this email ea ---> shatilla2004@yahoo.com <--- price bow ribbon belt tu hanya RM25 utk kain cotton mcm zie tu ^_^ Gerenti uols will loving it gak...hehe












Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

12 comments:

Azwa Azee said...

Amboi kak zie dah start heels tu. Hehe. That ribbon is so niceee :-)

Zie Madini said...

AZWA AZEE
-- hehe. harus ko akak berhigh heel lg bila dh boleh pakai. i love heels maa. hehe

haaa tu dia dia nyer blog. nak terjah ah :D

Siti Asiah said...

Makin gorjes gitu...;)

Dila Abdullah said...

kalu dila dapat ramping macam u kan best... waaa, boleh ke ni nak keep slim lepas beranak nanti... sangat jeles la...

My Life's Journey said...

Makin gojes ktk yunk .. cpa zie ..baru 2 bulan ..lak da berbulan2 mesti mkn kurus ktk yunk

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Eahhh cantiknyaaa ribbon tu..zie beli kat mana...?buat letak kat baju kurg pn cantik..kan ade trend baju kurung dgn ribbon tuh kan...

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Sangat ohsem! Red stilleto you.. Auwww... =)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhhh...dah smpi dan dh digayakn..wah2 hot mama gitu..:-)

Riena Haiqal said...

wah cantik gitu.. dah lama tak jenguk blog dia dan tempah2..

azizah :) said...

eee anggunnya kak zie ni..cantik tau!

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik nye akak pakai.. comel sangat..

Dayang Syazwani said...

cantik lak kaan..
owh, tillaaaaaa yg buat eh.
pasni nak gi sound dia ah,
macam nak satu