Lunch kat Hornbill Restaurant at Sarawak Club



 
Zie and Felice Megan :) My very close colleague ni uols.



Zie and Miss Wong :)



Hehe...before weols gerak gi Sarawak Club...nyempat gak koooo weols bercamwhoring kat bawah office weols...hikss +__+ Kali ini weols guna keta Felice, dia yg drive. Other staff plak, naik kena anak boss. 

Our big boss belanja weols lunch.







Weols lunch kat Hornbill Restaurant di Sarawak Club. Sgt suka dgn makanan kat sini...semua sedap-sedap taw. Harga pun SEHdap gak...huhu.








 

Butter Prawn inilah menu yg sgt famous kat Hornbill Restaurant ni taw. Selalunya if other place buat butter prawn, mesti kulit udang tu dorg tak kupas, kan? Kat sini...ianya dikupas :) Sedap giler! Ramuan semua menyerap dlm isi...thats why la jd sedap giler.

...Pssttt gara-gara butter prawn ni...zie langgar pantang kooo. Hoho. Shhh...jgn gtaw emak zie ea...hiksss












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

9 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hahaha..kalau tak buang kulit..tak rasa la butter nye sebab kne kopek kulit tuh bile makan nnt kan..

regards,
Unsmiley

Amie said...

uuhhh.. sedapnya butter prawn! memang tak hengat donia kalau dah jumpa benda ni...

Mrs Mikko said...

koo kan yaannng..
bikin terliur.

Riena Haiqal said...

wah wah wah.. sempat lagi bergambar ye. hehehehe. sedap nya makanan...

farah khalidah said...

wahh.. butter prawn tu.. feberet :)
follow me back ye http://myobssesi.blogspot.com/

zh-ena said...

terliur tgk udangnya

Misz Mieza said...

sedapnya butter prawn tu.. Terliur dahku.. Glupp! ~~

Cik Fie said...

mohon belanja butter prawn boleh ? haha :P

azizah :) said...

memang nampak sedappp tu yg langgar pantang! hehe