Makanan Yang Saaaaaangat Syorga!




Tadi lunch time, zie makan ini -- Arabic Rice with Yogurt Lamb :) sangattt sangatttt sedap koooo makanan ni. Rasa cam nak makan 2 pinggang je. Hahahaha! Daging lamb tu sooo lembut. Makanan kegemaran zie ni taw.

...tp 1 je yg zie hate. Nasi dia kenapaaa lah sikit sgt. Aku siap request extra rice taw! Hahahaha. Dasar org yg kuat mkn, kan? Camno ler nk berdiet tu...kehkehkeh










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

9 comments:

nur anis said...

waa...nampak sedap...kalau dah siap tambah nasi tu, mesti sedap betul kan..:)

Ananda Anugrah Ramadhan said...

Waaahh kayaknya enak, jadi ngiler nih :D

Follback yah di http://catatan-aa.blogspot.com/

Mrs Mikko said...

aku x tau lah yang kalo ko tambah dua PINGGANG! hahaha...
weh, aku tgk gmbr ni pn dh meliur...
tp kalau aku ni jnis x byk makan nasi..
bedal lauk je banyak..
hihi

Qienah said...

btol 2, nmpk sdp jekn..

Misz Mieza said...

Erm, dapnyerrrr.. ^_^

Riena Haiqal said...

alamak... ada extra nasi lagi.. diet apa kebenda tu.. heheheheh... syorrga

Dila Abdullah said...

lamb??? tak tau napa, dila tak der nafsu tengok, coz lamb... nasib bek sebab dila mmg tak makan lamb..

ucupiza said...

Wah,terliur yus tengoknye....sedapnyaaa

azizah :) said...

pehh memang nampak menyelerakan! nyumnyum