Mana Tak Nya Berat Badan Nak Naik... Teeeheee +__+






Heeee heeee **senyum kambeng** Japgi mengiyau kata berat naik bagai. Tp dok mentedarah benda alah yg menghasilkan lemak....huhu. Zinger double down ni memang taw. Dok melambai-lambai je dia mengoda zie taw...

...mana tak nya diet jadi cam hangat-hangat taik ayam tu. Pui~







My favourite KFC menu! hehehe. Ok, after this...there will be no more zinger double down. I promise ^_- Akan kembali berdiet. Asalkan tak lalu depan KFC lah....hahahhaha. Gendut lerrr aku kalau gnie gayanya...hemprhhh.

...Zie! *slap slap** Control pemakanan kau, please!









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

19 comments:

Izzati Asyraf said...

sedapkan..lagi sedap kalau extra cheese dlm tu..

✿Lady Ainaa✿ said...

lamanyaaa tak terjah blog sis ni.. dah selamat bersalin sis.. ya Allah, dlu masa sy baca sis still pregnant lg.. huaaaaaaaaaaaaa miss ur pretty face!

yaya ade said...

woahh sedap tu :D

Saudagar said...

tak pe, nanti saya bagi plan turun berat badan yang simple dan fun

ask me how - buddin 019 239 5929

fatin amalina husna said...

wah..bnyak kali dah nie kak zie..jeles tengok haa..=D

Dila Abdullah said...

ni betul2 balas dendam ni... makan sampai tak hingat...

♥nrina♥ said...

alamak...zie telah menggoda akak...mmg ke KFC jugak aku ni kang hahaha... gendut2 pun gendutlah zie..asalkan suami sayang hehe..

Misz Mieza said...

Gooodaaaaan... First time try ari tu terus jatuh cinta.. MSerius sedap giler tau Zinger Double Down ni kan ? Part paling best is the cheeseeeee! Ngeeehehehe... ^_^

Qienah said...

sedapnyer..tengah pantangni le ngidam macam2..hoho..

@juera said...

mmg fevret jura jgk ni..mcm mna la bdn x naik..lps ni mmg dh x mkn la fast food tkt bdn naik lg..hihi..sma2 la berdiet ye zie :)

~AmyLiana86~ said...

xpe zie..still comel..hehe

Aleyn said...

Wah...blum pekena lg ni...takut sekali kn terus addict..saper nak jwb?

Herma Julianny said...

kitak kena kuatkan disiplin diri..=)

azizah :) said...

dah try dah..memang sedapp! jijah pon takut nak amalkan selalu sebab merancang nak preggy kan..org kata tak elok makan..hehe

Riena Haiqal said...

hehehehehe.. macamana la nak diet kan? heheheheh.. tapi siyes memang sedap.. dah try dah.. memang 100% ayam je dalam dia.. wow memang hingga menjilat jari...dah la pedas.... boleh kenyang.. dah la dia ada bg satu burger juga..

Nazuha Nasir said...

Memang sedap sampai tak ingat heheehe saye pun ngidam benda ni since nampak iklan kat tv

ucupiza said...

sis zie..terliur tw.
Memang konfom kena singgah KFC sat lagi..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehe...YM ttp setia pada zinger berger biase je zie..huhu...dah mkn ari tu..tapi, ntah nape..ym satu geng ngan Dillah..huhu

Dayang Syazwani said...

aku kaaan dah dua kali melahap benda alah ni...
x dapat tolak.. hahah