Masa Untuk Cuci Lidah




Kalau kakak zie datang rumah...kompom zie akan suruh dia cuci lidah mikail..hehe. Ambil kesempatan maaa...hehe. Since kakak rajin jer melayan mikail...soo nah, tugasan utk mu. hikss :D





Alololo..cian. Gambar appear mcm dia nangis, kan. Tp sebenarnya tak pun. Dia just mengerutkan muka je setiap kali akak zie masukkan jari ke dlm mulut dia :D Kalau akak zie cuci...dia more prefer cuci guna facial cotton.

...celup dgn air suam. Lagi bersih dari guna silicon toothbrush katanya.






Mikail lak...lepas cuci lidah. Menetek kejap, pastu terus tidur sambil tutup muka. Hehe...cute! 













Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

12 comments:

Ima Salsuzaima said...

hehe.rajin jak kakak ktk tok.

Izan Ishak said...

cute mikail tido tutup muka!

ct cheery said...

cute dia tido..baby kena slalu cuci lidah ke?

Zie Madini said...

CT CHERRY
-- a'ah mmg kena selalu cuci lidah. coz bekas susu kat lidah dorg. jgn kasi ianya semakin menebal...takut dia kurang selesa utk nyusu :D

azizah :) said...

so cute! nasib la tak nangis...hee

Dila Abdullah said...

wah, satu good info... dila pon tak tau lidah baby kena kerap cuci... ok ok....

Nieyxzha Hassan said...

Mmg harus dicuci..tp nieza pakai kain lampin yang bersih je..kasi basah sket..pastu bersihkan

My Life's Journey said...

0ooo baru kmk tauk yunk .. lak mun da bbay kmk ingat pesan ktk lak .. cuci gigi mcm tok juak nak caranya yunk?

[sutera kasih] said...

bgs ya cuci lidah..ada org sik rajin cuci, cian baby huhu

My Life's Journey said...

oooo baru kmk tauk yunk . Lak kmk akan ingat pesanan dari ktk tok (^_^)

farah keifli said...

zie,macammana nk bt watermark kat gambar instaqram?

Riena Haiqal said...

Saya bersih kan Lidah Haiqal sendiri2 Jer tapi memang satu pengalaman juga la...