Merah Hitam Hari Ini... Warna Kegemaran Zie ^_-




Amboiii...oren bibir kau, Zie? Hehehe...kesan effect sexy lips using 360 Camera V2.7 ... Hehe. Padahal zie pakai nude color je pun lipstick n gloss...huhu. Oren pun oren la..janji gambo mantop! hahaha.

Pape pun, morning uols! 






My outfit for today :) Shawl Cottom Rania tu zie beli kat Kerudung Qaisara. Dress merah a.k.a Bandeau Dress tu plak zie beli kat Ladies Fashion :) Kebanyakkan pakaian zie, zie beli secara online je. lg senang. Click click and click...terus sampai benda yg di beli.

...tak perlu nak susah-susah jalan, drive or cari parking bagai...hehe +__+





Psssttt...zie kan pekerja yg productive (ceaa...ayat! haha), harus kooo pepagi lagi dah buat kerja. That's why boss sayang. A productive staff maaa....hehe. Ayat nk UP je ea :P  Dah...zie buat kerja dulu ea. Nak preparekan slip gaji utk staff.

...pastuh invocing councils. Byk kerja wooo. Bila lah boss nak cari my helper. Really need it urgently arr. Tak larat sudah buat kerja sorg-sorg. At least kerja pekeranian, dak baru tu yg buat.













Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

8 comments:

Lulu Caldina said...

kurus eh ;)

Izzati Asyraf said...

happy working yaa..

Nory Zoulkefle said...

COMELNESSS....

azizah :) said...

cantik kak! anggun...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hehehe..tgk first pic tuh pun sofia dh agak zie gune app 360 camera tuh..hehehe...

regards,
Unsmiley

[sutera kasih] said...

ktk tok even dh beranak pun, still cun melecun kak, muka menten jak mcm zaman bujang dolok hehe

~capital N~ said...

selalu shawl kak zie beli on9 kat mane eh, selain kerudung qaisara..???????

Riena Haiqal said...

Cantiklaaaaaaaaa.. Hot mama