Mintak-Mintak Stretch Marks Akan Hilang...



 

Hehe...baru je rajin pi beli benda alah Bio Oil ni kooo uols. Ianya utk my stretch marks. Harapppp sesgt my stretch marks akan hilang after using this nanti. Mcm kakak zie nyer stretch marks hilang taw. Tu yg semangat je beli ni...hehe.

...mana tahu kot kot boleh dptkan balik kulit yg still mulus cam zaman anak dara dulu dulu **sambil buat muka berangan** ^_^ Ngeeee....









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

18 comments:

Atien Dyana said...

selain bio oil, earth mama angel baby natural stretch oil pon bgus gak.. organic oil.. :) dr halina pakai time dia pregnant.. sy xsure kat mana tp barycentre.com ada rsnya.. lama sgt smpan info, lupa link website.. :) but yes, baby oil is also good.. :) happy working.. kishh mikaill for me.. :)

My Life's Journey said...

kmk doakan agar garis2 ya ilang a dear .. bila ktk start da garis2 ya yunk?

Sue Saari said...

salam...Zie aritu ada cari washable nursing pad kan??cuba pergi this FB dia ada jual http://www.facebook.com/ara.closet

just sharing the info.. ;)

Zie Madini said...

MY LIFE'S JOURNEY
-- mek start ada stretch marks ms kandungan mek berusia 5 bulan. w/pun mek x garu...nya kuar juak. hehehe.

coz of perut mek terlampau besar. n coz of bdn mek kembang giler disebabkan water retention...kat bahagian betis belakang mek pun ada stretch marks juak sikit :( jaik

Izzati Asyraf said...

Zati pun pakai ni..macam dah kurang sikit..Tapi kena rajin sapu lah..

atty's said...

insyallah boleh..kalo rajin sapu

genuine1224 said...

patutnya, masa perut 5,6 bulan, dah boleh mula sapu krim utk strech mark tu. i dlu guna cocoa butter tu. xperlu tgg lepas branak baru sapu. strech mark tetap ada, tapi xteruk la sbb awal2 dah sapu. dah lepas branak bule je nak hilangkan, tapi kena rajin la

Bie said...

kalau menjadi post ye kak zie ;)

Misz Mieza said...

InsyaAllah hilang.. Satu lagi mederma ke apa ntah nama cream tu.. Pun bagus gak utk hilangkan parut.. =)

yaya ade said...

bio oil mmg bagus untuk stretch marks tau :D

Wak Gelas™ said...

wak leh try pakai takks.. ahahkks

Qienah said...

kn cr gkni..sama le, banyak je kesan.huhu..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Yg pntg konsisten buat...sure hilang...:-)

Riena Haiqal said...

kena rajin2 buat la kan ZIe... baru lah nampak hasilnya.. chaiyok chaiyok Zie..

azizah :) said...

InsyaAllah kak.. kena rajin pakai selalu....baru berkesan..hehee

Mila Ahmad said...

ramai cakap bio oil macam oke !

salmia saidin said...

another petua, masa dalam pantang dulu my hubby rajin tumbuk kunyit hidup then campur dengan bedak sejuk untuk sapu kt kawasan yg ada streach mark. memang sgt2 berkesan. :)
tp renyah sikit la.

CHU MAJORFLAVA said...

kamk pernah makey tok k ilang bekas campak mek sik berkesan lalu..apuyai.