Monday Blues Pagi Ini




Huarghhhh...mengantuknyaaaa uolsss. Sejak dh bergelar ibu ni, tido mmg dah tak selena dulu...huhu. Mencabar je rasa being a working mom ni taw. Kerja di opis lak...mmg sentiasa byk lah. Bila lerrr my bos ni akan cari pembantu zie lagi...

...harap-harap bos akan cari pembantu zie lagi dlm waktu terdekat ni. Longlai je rasa buat ke menimbun sorg-sorg :(






Hehe...ignore background tu ea. Meja zie mmg bersepah sana sini :P Perkenalkan uols...ni Cici. Maskot workstation zie ni...hehe. The red dolly ni mmg super cute. Geram je tgk...dah lah dress up in my favourite colors plak tu :D





 

 Ni plak my favourite colleague, Felice Megan :) Amoi cantik yg sgt awet muda. Umur dah nak 30 tahun but kelihatan cam umur baya zie je...heee heee. Rahsia awet muda dia adalah...sentiasa SENYUM katanya. 

...nak senyum 24 jam lah zie lepas ni. hehe :P pape pun, selamat bekerja uols. Hari ni zie cam lemau-lemau je ngadap paperworks...huhuhu 












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Riena Haiqal said...

selamat memulakan kerja Zie... mulakan dengan Bismillah ye (^_^)

Dila Abdullah said...

sama la... lagi la bila sampai ofis jer, tengok ofis kosang... semua bedal cuti ari isnin coz besok holiday depavali... mmg confirm la sampai ke petang dila dok makan 'Snek'... heheheeee....

Siti Asiah said...

bIASE LA TU zIE,esok plak cuti kan...arap2 monday blues Zie tak sampai ke petang...hihi

~♥dieyba_baby♥~ said...

dieba pun monday blue pagi nie.. sbb bdn x sihat.. muntah2.. lg2 bsk cuti.. aih.. mmg mls la nak g keje.. hehehe selamat bekeje akak..

Misz Mieza said...

MM je yang monday rainbow.. Ngehehehe.. Rindu nak keje balik.. Huhu..

azizah :) said...

ehh kak zie pon cun melecun ape.. suka tengok akak :)

Dayang Syazwani said...

a ah.. cntik la amoi ni.. waaa,aku pn nak senyum 24hours laaa... kot2 blh awet muda mcm nak ambik pmr. hahaha