My Adik Ipar Selamat Melahirkan Sudah :)



 

Adik kepada my husband, Siti Aisyah, selamat sudah melahirkan bayi perempuan yg sgtttt comel. Putih melepak koo dia...segeng dgn Mikail ler nih nanti...hehe. Yg gendong baby tu, ayah dia taw, Areef :) Selamat datang ke dunia ibu bapa, Siti Aisyah dan Areef. 

Turn dorg lagi yg berjaga malam, kan uols....hehehe. Oh ye, Zie belum lg ziarah dorg. Insya'ALLAH sabtu ini :) akan snap bykkk bykkk picture si comel tu ^_- pape pun, selamat berpantang, dedek! :)











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

8 comments:

Riena Haiqal said...

tahniah.. dan welcome to the world baby comel.. (^_^)

JaSSNaNi said...

elok tu.. sorang dapat boy.. sorang dapat gurl... :) tahniah pada adik tu dan suaminya... :) dan selamat berpantang utk adik siti aisyah.. :)

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..congratz dedek..muka ibah2 anak ktk 2.

atty's said...

wah, mesti happy mil zie..dpt sepasang cucu..tahniah..

Qaseh Suhaida said...

tahniah...baby girl putih melepak mmg comey la hu huu

steffany daph said...

nak kata congrat juga ni (: moga baby tu berada dlm keadaan yg sihat dn baik2 (:

Misz Mieza said...

Baby lagi.. Tahniah for adik ipar Zie & husband.. Bila lah pulak turn MM nak tayang gambar baby sendiri.. Wuuu~~~ T_T

azizah :) said...

tahniah2... seronoknya dapat pegang baby! mikail pon ada kawan la besar nanti..hehe