Online Shopping Lagi... hehe



 
Dayna Tuxedo Blazer




Lawa tak jaket blazer ni uols? So elegant je kan. I am buying it kooo..hehe. Skrg ni sgttt suka dgn fashion berjaket/cardigan yg design dia ala-ala blazer. Nampak stylish je...hehe. Zie sengaja pick warna grey black sebab so far belum ada lg jaket/cardigan blazer warna ini :)

...tak sabar kooo nk tunggu Dayna Tuxedo Blazer ni sampai ke tgn zie. Tak sabar nk pakai. Blazer ni sesuai di pakai dgn jeans gak. Oh ye, zie beli blazer ni kat this website ----> Doublewoot Online Fashion Store ^_-

Byk pakaian office wear di jual kat sini taw. Lawa-lawa je. Rambang mata tgk....huhu














Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

5 comments:

nur anis said...

cantik sangat kak..:)

Riena Haiqal said...

cantiknyaaa... sesuai sgt utk ke office...

Misz Mieza said...

Cantik! Nampak sangat elegant! Suka2! ^_^

azizah :) said...

cantikk kak! memang sesuai gan akak.. sbb akak pandai nampak elegan..

Dayang Syazwani said...

caaaantiiiik yaang!
seswai ngan kooo..