[[Paid Ads]] Felinna Inch Loss Lotion




Sape nak kurus?? angkat tangan 

 hehe..ramai org yang nak kurus..even yang dah kurus pun..mesti ade lemak2 tersembunyi kan..tapi susah nak jaga makan, nak exercise tapi jangan risau..skang ni..ada lotion Felinna Inch Loss..insya allah sangat berkesan produk ni masih baru..tapi cam goreng pisang panas u olss.. 

...ramai yang bersetuju dengan kesan produk ni..cuma sapukan ditempat bermasalah..lagi kerap..lagi bagus..





Kenapa produk Felinna?? ape beza dengan produk lain yang ada?? kebanyakan produk lain..terutama yang menggunakan halia..memang panas..dan bau nya jugak kurang menyenangkan..kalo dengan Felinna ni..bau dia ..cam lotion..wangi jee... 

...pastu kesannya pun tahan lama produk ni keluaran bumiputera dan disahkan halal oleh jakim dan juga KKM produk ni juga menggunakan 100% bahan semulajadi..jadi selamat untuk ibu yang breastfeed anak serta ibu mengandung..

cuma utk ibu mengandung tu..jangala sapu kat perut..sapu kat bahagian lain..ok



boleh jugak baca pengalaman pengasasnya sendiri , yang turun berat badan sebanyak 5kg :)

Harga..RM75 termasuk pos (semenanjung) 
+ RM5 untuk sabah/sarawak

 asmah-0126673142 (sms/whatsapp only) 









 Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin dan personally given by Felinna Lotion




Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.





** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

5 comments:

My Life's Journey said...

waaaa leh try ya yunk .. ramai juak yang make lotion ya yunk ...

azizah :) said...

menarik juga produk ni..

Umi Kalthom said...

menarik betul lotion ni kan... hehe... diriku sudah tergoda nih.. just nak inform zie link blog felinnalotion tu silap sikit. sikiitttt je.. "www" tu kalau zie buang baru bleh link tau. just for your information, kalau zie tak publish comment saya ni pun xpe.. ok, zie, have a nice day.

Zie Madini said...

UMI
-- tukar sudah dear :) Zie pun pengguna lotion ni taw ^_^

Riena Haiqal said...

Boleh torai ne