[[Paid Ads]] JOM SHOPPING MAXI DRESS DI KOLEKSI QALESYA NUR




Untuk lebih banyak pilihan maxi dress yang GORGEOUS, feel free to visit my online shop via:


FacebookKOLEKSI QALESYA NUR (click to view)



Contact me via:

whatsapp/sms/phone: 0123343064 (Fiza)

** gunakan sms hanya untuk order. Sebarang pertanyaan pohon ajukan menerusi emel, whatsapp atau terus telefon ke nombor yang tertera.




TO ORDER:

Emelkan nama, alamat, no telefon & kod item kepada auntieqalesya@gmail.com @ whatsapp/sms 0123343064 @ isi borang tempahan berikut: http://koleksiqalesyanur.blogspot.com/p/borang-tempahan-produk.html

** Kos pos laju akan ditentukan berdasarkan lokasi penghantaran & jumlah item yang dibeli. Lebih banyak item di beli serentak, lebih jimat kos pos laju :)

::
::
::
::
::
::
::

Code : 1026
RM 79.00

Material : Polyster Spandex
Size Free Fit : S TO L (1 SIZE)
Bust : 32-38"
Waist : 26-36"
Length : 57" (shoulder to hem)


** With elastic back/waistline







Code : 1890
RM 79.00

Material : Polyster Spandex
Size Free Fit : S to L (1 Size)
Bust : 32-38"
Waist: 26-36"
Length : 56" (shoulder to hem)


** With elastic back/waistline







Code : 1902
RM 89.00

Material : Soft Denim
Size : Free Size (1 size) Fit S to M
Bust : up to 36"
Waist : 26-30"
Length : 54" (shoulder to hem)







Code : 1904
RM 82.00

Material: Cotton Silk
Size : Free Size (1 size) Fit S to L
Bust : 37'
Length : 57" (shoulder to hem)


** Elasticized waist. Belt NOT included






 
Code : 1905
RM 82.00

Material : Cotton Silk
Size : Free Size (1 size) Fit S to L
Bust : 37'
Length : 57" (shoulder to hem)


** Elasticized waist. Belt NOT included










 Disclaimer :-
-- kesemua gambar diatas di tayangkan
dgn izin dan personally given by Koleksi Qalesya Nur




Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 1pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.





** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory

5 comments:

My Life's Journey said...

Hihi yunk ..kmk baru diat komen ktk kat blog kmk ..ya rompers nak madah nya bos kecik ya sekadar gambar jak syg .. yang bena2 ya rompers carter ya ..aishhh .. cian taga kawan2 dah salah anggap baca entri kmk ..aduyai heeeeee

Riena Haiqal said...

semua cantik2 la.. dah la sekarang ni suka sangat tgk maxi dress

azizah :) said...

skrg ramai yg gemar pakai maxi dress kan....jijah rendah tak sesuai pulak..hehe

KOLEKSI QALESYA NUR said...

Hai guys, selain maxi dress, koleksi qalesya nur turut menjual cotton, jubah, tudung nurkasih, shawl halfmoon dan macam2 lagi. feel free to like my fb page:

https://www.facebook.com/savvyshoppinghappening

or jump to my blog:

http://koleksiqalesyanur.blogspot.com/

Misz Mieza said...

Lawa2! Skang musim orang pakai maxi dress cani plak kan? =)