Penjual Online... Siapa Ada Jual Jaket Sebijik Macam Ini?



 

Cool seyyyy jaket ni. Zie sgt suka taw dgn jaket yg ala-ala macam blazer ni. Smart je rasa bila pakai...hehe. Since skrg ni zie nk sorok lengan berlemak, harus kooo my outfit kena digayakan dgn jaket atau cardigan...

...baru lengan yg berlemak tak kelihatan sgt...hehe :P Zie sgt berkenan dgn jaket ni. So pd penjual online yg ada jual jaket sebijik mcm jaket ini...sila roger zie ea. Nak beli. Berkenan ssgt taw.










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

13 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Aah lar...smart..:-)

Hamizah said...

salam dear...
cuba u masuk klik link ni...
banyak cardigan yang menarik, cantik dan gojes...

https://www.facebook.com/EDazzleShop

KhaiZa said...

sama la... saya pun suka jaket yg mcm nih... nampak cantik bila pakai kan..

Nurul Amanina said...

cuba sys zie tgok kat blog nie.
http://bifascollezion.blogspot.com/

Cute Oven said...

CUBA GI KAT FACEBOOK LISSA LUVFASHION...KAT SITU BNYK BAJU YG SEANGKATAN...CANTEK2 TERUTAMA BG YG KURUS KECIK MOLEK...HARGA PUN TK LA MHL SGT...

Adam said...

Salam kak, pakaian macam ni kalau di korea banyak kak, semua cantik-cantik.

akak boleh beli online juga kak, akak buka laman web ini, dan order. kalau nak suruh dia buat international pos pun blh, direct from korea to malaysia, 3 hari dah sampai malaysia, guna korean post.

http://english.gmarket.co.kr/

harap dapat membantu akak.

nur amalina athman said...

Sis boleh tngok dkt page online shopping sy.Mungkin ada yang lebih kurang sama mcm tuu.

https://www.facebook.com/shopp.lovers

nik ros said...

http://www.facebook.com/FemmeFashion2u?fref=ts

kat sini byk pilihan. harga murah. kebanyakan under rm40

Riena Haiqal said...

jap saya buka fb.. rasanya banyak butik online yang jual jaketmacam ni.. memang cantik la..

azizah :) said...

pehh memang smart!! akak sesuai pakainya...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

cantik..kalau ade yg lg longgar dr tu confirm maera pun beli.hihi~

Herma Julianny said...

kakkk....kmk br jak nanga blazer kdak tok di boulevard kch tekkk....
tp x nanga harga laa...
kmk nanga nya tek, terus teringatkan kitak..
kmk dh bc post ktk tok pg td, tp x sempat bg komen sb dh nk jalan...=p

Misz Mieza said...

Gojes giler ah jaket ni! Kalau dah dapat keja balik nanti nak start pakai smart2 cani la plak.. =)