Pernah Tak Uols Terkena Begini?



 

Hehehe...tersengih seorg diri bila zie tgk lukisan kartun ni koooo uolssss. Situasi yg tergambar dlm pic tu mmg pernahhhhh kooo terkena kat zie. Scroll punya scroll...sms punya sms time baring nak tido, sudahnya hp terjatuh kat muka.

...ouchhh! sakit dow. Hahahaha









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

22 comments:

Herma Julianny said...

hehehehe...
lawak laa...
kmk tetak sorang2 nanga katun ya..
kmk x pernah kena..
haha..

Dila Abdullah said...

da biasa sangat da kena macam ni... nak-nak time mata da macam nak tertido... confirm tangan da tak bermaya nak pegang HP...

Nadya Honey said...

hahaha..morning zie..pernah jer jadi..dah mamai tau2 hf kene muka...terus tersedar..lol

yaya ade said...

selalu jadi ni. haha.

Mila Ahmad said...

hahaha..lawak lah.. pernah gak rasa cenggitu..

ct cheery said...

cheery xpenah lg jatuh ats muka tp selalu jatuh katil,tngah pegang pas send msj tiba2x terjatuh koz mata tengah mngantuk sangat.pg esok bawu sedar handphone jatuh..wakahkah..

Izzati Asyraf said...

mesti masa tengah hangat bercinta dulu kan peristiwa ni berlaku..haha..

Zie Madini said...

IZZATI
-- hahaha. skrg pun still gak berlaku taw dear. coz zie dgn husband kan in long distance marriage. so weols mmg still SMS/calling all the time...hikss

bergayut cam still hangat bercinta...inilah yg indahnya in long distance marriage :P

Dilakochan said...

Hahahaha.. yes!

pernah ... sakit bile jatuh atas muka pastu nk geram.
Penyudahnya... gelak sendiri ;p

My Life's Journey said...

Hahaha nakal juak ktk tok ..penat gilak ktk ya yunk .. ne ndak c kogang nak megang hp time letih2 gia ..cute da ktk tok yunk (^_^)

mynameismy said...

haha selalu kot kenaaa

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 3792 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Lulu Caldina said...

adeh, zie bukan lagi hp tau, sekali ipad kena kat muka :P

♥nrina♥ said...

hehe..akak pun pernah..terlelap masa tgh pegang..sekali terhempok kene muka..terkejut haha..

♛ Dea Arematt ♛ said...

pnah ae.. hehe.. tgh msg2 ngn encik bf, dah ngantok, gago gk nk msg, smpe npon gugok muka.. haha..kakya drik tkejut..;p

Misz Mieza said...

Pernah2! Hahaha.. Banyak kali gak kot kena cani.. Ahaks! ^o^

Dayang Syazwani said...

haha..aku prnh gak weh...
lucuuuu plak tgk gmbr ni

Riena Haiqal said...

ada juga dalam beberapa kali kena macam ni... agak sakit la juga.. sakit tuuuuu

Miss Volvo said...

dah byk kali kena mcm tu haha! klu ipad lg sakit weihhh

azizah :) said...

pernah jadi camni..siap pakej kena ulser lagi sebab jatuh kat bibir! sakit giler..huhuhu

Ima Salsuzaima said...

hahaha. tersenyum kmk nangga pic tok.slalu gilak blaku.mun jatuh ke muka sndri sik hal juak,ni, jatuh d kepala ank.hahaha.nangis la.apalg.wawawa

Zura said...

byk kali kena..kekdg tue dah ambik pastu main lg..jatuh balik...kena lagi..hehe