Romper Mereka Kembar!





Ingat lagi tak dgn star romper yg kawan blog Zie, Ardini Humaira, bagi aritu??? If tak ingat, uols boleh refer kat this entry ek ---> Click Sini :) FYI kan uols...Ardini mmg sengaja beli 2 star romper tu taw. Satu utk anak dia sendiri, satu lg utk anak zie...

...alolololo, si Dni ni mmg lesbo sejati taw. hehe. Nak tgk our sons in that romper tak??? Alaaa...kau tak nak tgk pun aku kasi kau tgk gak kooo uols...hiksss

::
::
::
::
::
::
::
::
::



Rayyan Darwish. Anak blogger Ardini Humaira. Hidung dia tu mancung nah. Geram je nk jentik...hehehehe :D






Ni plak anak zie, Mikail dgn his newborn cousin, Farisya :) Seee....kan dah kata, romper dorg kembar. Hikhikhik. FYI, Dni beranak on 25th August 2012, Zie lak on 30th August 2012. Means Darwish tua 5 hari je dari Mikail...

...seumur dorg ni taw. Dni adalah kwn blogger zie yg sgtttt akrab. Weols sama-sama pregnant (zie dulu pregnat...dia selang 2 minggu :P), sama-sama beranak. dan sama-sama dpt anak lelaki. What a co-inccident! hehe

Pape pun, thanks sekali lagi ek dni. Tunggu turn zie plak utk bagi dorg barang kembar :P









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Riena Haiqal said...

kenal kenal.. heheheheeh.. alangkah comelnya kedua2 baby boy ni... rasa nak cubit2 jer dua2 ni...

Siti Asiah said...

syomelnye rompers Mikail...

Cik Fie said...

alolor..omeynya baby2 ni :)


http://mynameishafizah.blogspot.com/

azizah :) said...

suka entry ni..memang akak berdua ada chemistry.. sama2 pregnant..sama2 bersalin...anak sebaya..boboy kedua2nya..duk kat sarawak pulak tu..memang terbaikk!!

✿Lady Ainaa✿ said...

atotot comelnyaaaa rompers mikail.. wish sgt2 dpt pgg mikail, tapi sis jauh.. T_T

Misz Mieza said...

2 hero! Dua2 cumil! Cute!!! ^o^

Miss Volvo said...

semua baby comel2 kan? comel sgt2 :)