It's Shopping Time! :)





Sabtu aritu tadi, weols tiga beranak dan emak zie...kuar shopping :) Niat di hati nak beli bra :P Hehe.





Since niat zie nk beli bra...harus koo weols ke Boulevard shopping mall. Kat sini bra memang selalu sales taw. kekadang sampai 70% diskaun. Tu pasal if zie nk borong bra...wajib ke sini :D







Alololo...tomei! Hehehe. Anak bujang zie ni ngengada taw. Baik-baik dah ada stroller...nyibuk lak dia mengiyau mintak digendong. Sudahnya bergilir-gilir ler weols bawa dia.Bila dia dah letih di gendung...baru nk baring lg dalam stroller.

...ngade taw. Tp at least kali ni Mikail tak meragam sgt. Dpt lerrr zie bershopping dgn aman :D







Selain dari merembat bra...zie pun turut rembat jeans diesel ni. 70% koo dia nyer diskaun. Dari seratus lebih terus jadi RM30 plus je. mahunya tak rembat. Its a skinny jeans....ailike! Psssttt...pinggang zie rupanya dah bersize 30cm kooo uols. Uwaaa!

...before ni ianya 26cm. Byk giler increase tu. Ini bermakna kebuncitan perut tahap kritikal :( Nak bengkung, tmpt czer aritu still lg sakit bahagian dalaman dia. Org kat ambil masa 6 buan utk 100% pulih...hemrphhh.











Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

16 comments:

Mila Ahmad said...

sukalah tengok mikail ni nape cumel sgt!!!

akulah gerek nya said...

aiyakk...zie mcm bawak kreta at luar negara plk...seat driver belah kiri bkn belah kanan.. ni mesti buat flip horizontal kan...hehe

nur anis said...

wow..murahnya jeans tu....

ArELeEz said...

mikail sopping ape? he3..

SURIA AMANDA said...

wah..seronok dia keluar jenjalan eh..sebijik rupa ayah dia..

Dila Abdullah said...

mama dia sebok shopping... mikail sebok nak di gendong, sebab mikail pon nak shopping gak... mikail dapat ape????

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

huhu, biasa la budak kecik blum lagi da pndai duduk. sampai nak terjun dari stroller.. selalu bawak baby carrier n stroller.. senang time dorang nak tido baru masuk dalam

MyraQhairel said...

takperla zie...slow slow la yer nak kecikkan pewot tuh..kita yg czer ni memang kene bnyk berkorban..kene bnyk pantang itu ini..tapi si bujang kecik tu memang sejibik muka ayah dia laa...

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak pakai jeans.. ehhheE

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

mikail dh besar sikit ni..makin nampak ikut muka ayah die..hehe..ohh murah2 tuh..byknye discount..peluang tuh..

regards,
Unsmiley

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaa bestnya jejalan yunk .. mesti seronok ..rindnya nak bershopping tok uhuk2

Riena Haiqal said...

Alahai comelnya mikail..... Dah besar Dah Dia........ Cantik jeans tu Zie....

[sutera kasih] said...

kelak lamak2 ktk slim balit ya hehe

Anne mahli said...

Mikail muka iras daddy nya :) boulevard tgh sale,ka nang sentiasa sale?hehehe

zh-ena said...

mmg suka tgk muka mikail

azizah :) said...

murahnya diskaun tu diesel pulak tu.. berjenama.. kalau jijah pon rembat sekali..hehe

saiz 26cm kak? keciknyaa....hehe