Sedang Mencari Patung Teddy Bear Mr. Bean




Sekarang ni zie tgh cari patung bear² yg macam Mr. Bean punya tu. Nak bagi kat Mikail...hehehe. 




see...sooo cute kan teddy bear ni. If baring kat sebelah Mikail, sure mikail akan bertambah² cute nanti. hehehe. Mana nak carik ea? Hemprhhh...












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

24 comments:

yaya ade said...

sy ada dekat rumah. hehe.

K O R I E said...

KAT TEMPAT KITA BYK ;)

dkt kedai jual patung kat mall mesti ada

Noli@Ibu Wafa said...

salam zie..jom la try ESP..hadiahkan kat hubby ker..meh la jenguk khasiat ESP kat cni..

http://www.facebook.com/shakesihatshakehebat

tq:)

akulah gerek nya said...

hrmm...at kuching tak tau la plk... tapi if at kl ni merata2 da bleh dapat zie... latest, kitaorang tengok at pasar mlm pon ade...

Zaidalifah Hussin said...

Kat sini ada banyak nak ke????

Nnt bonde belikan size....

hi hi hi

Mrs Mikko said...

aku ada satu yaaang...
tapi dah lembik sbb tido sebelah aku..
konfirm ah comel kalo sblah mikail tu..

Misz Mieza said...

MM selalu jer jumpa teddy mr. bean ni kat shopping2 complex.. =)

[sutera kasih] said...

penah kmk jmpa..tp lupak kedey ne huhu

black_mel said...

igt nak cari jugak..tp yg kecik..nak letak dalam keta..

cik kacang said...

Kamek belikan ye tok mikail

cik kacang said...

Kamek beli tok mikail ye nnti

cik kacang said...

Kamek belikan ye tok mikail

Syuhada Salleh said...

ada 1 kat blik..kt sni slalu jgk jumpa..tp skang susah ckit nak kuar, klau x leh tlong belikan..

Zie Madini said...

CIK KACANG
-- yeke kitak nak belikan utk mikail...eee sgtttt di alukan. hehehe

♛ Dea Arematt ♛ said...

kmk penah ada teddy tok.. hehe.. crik jk ktk kdey gift, slalu ada..:)

cik kacang said...

Yup kak zie.nnti da beli kite pos utk mikail comel.

cik kacang said...

Yup kak zie.nnti da beli kite pos utk mikail comel.

znrinacollection said...

ha'ah ek..nak belikan utk Zafry jugaklah nanti hehe.. mesti basah patung tu kene kunyah hehe..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Dulu ada sekali musim patung nih banyak jual..skg nih tak taulah senang lagi nk dpt ke tak

regards,
Unsmiley

Dila Abdullah said...

dila dulu pernah belikan patung ni kat kawan dila yang baru bersalin anak lelaki... sampai sekarang anak dia da 4 / 5 tahun, still dok peluk patung tu.. da jadi macam bantal busuk dia la....

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh comel nye.. seswai ngn mikail..

zh-ena said...

kat sini mmg byk

azizah :) said...

ada banyak kat shooping complex kat semenanjung dulu..kat east ni tak pasti pulak..hehe

Riena Haiqal said...

Kat kk haritu bnyk sgt....