Selamat Datang Ke Dunia, Rayyan Danish :)






Semalam, selepas bawa Mikail ke klinik utk check-up...zie singgah kat umah kawan Zie. FYI, emak dia (kwn emak zie) lah the one yg hantar zie ke hospital time zie nk beranak dulu. Owe her so much taw...hehe.

10 hari yg lepas, anak dia plak yg beranak. A baby boy named Rayyan Danish seberat 2.4kg semasa di lahirkan :)






Alololo...comel je cara dia tido. Mulut dia cam mulut Mikail ler plak...hiksss :P






Acececehhh...tutup muka lak dia. mcm tahu-tahu je si Rayyan ni yg Aunty zie dia ni tgh skodeng dia...hehe. Kesian rayyan taw...teruk koo dia kena kuning, 19 k eatas amount kuning dia. Kesian. Aunty zie doakan agar Rayyan Danish cepat sembuh dari sakit kuning ea, comel :)

...semoga menjadi anak yg soleh. Amin ^_^








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

~AmyLiana86~ said...

comelnyer... =)

AlyaaIBH said...

nanti boleh teman Mikail main2. hehe

Rniz Emran said...

Cutenyerr sampai tutup muka tidur.

Misz Mieza said...

Welcome to th world Rayyan! Semoga menjadi anak yang soleh dunia akhirat.. Amin.. =)

azizah :) said...

suka tengok baby tutup muka camtu.. cute jer..hhee

Riena Haiqal said...

sma berat dengan haiqal masa lahir.. memang kuning sangat2 tinggi... sebulan juga la nak kena ulang alik g hospital.. akibat berat kurang...

My Life's Journey said...

comelnya (^_^) .. tiutttttttt nya