Selamat Menjamu Mata, Uols ^_^ Hikss




alololo....my mom. Muram dia tunggu dia nyer order lambat dtg. memang kebiasaan nih si SCR ni kalau hantar order. Lambat nah...tp kekadang, cepat plak...huhu.




My favourite sayur! Baby khailan with oyster source...yummm yummm. Hehe





Ni plak fishball soup yg sgtttt sedap. coz ada di campur dgn seaweed. i loveeee sea weed ...gluppp gluppp!



 

Ni plak my husband and i yg punya order :) Both of us ordered Mee Goreng Mamak. 1 of my favourite food gak. Sooooooooo sedap giler mee goreng mamak kat SCR Xpress ni taw uols. Kalau ke SCR Xpress...zie mmg akak definitely akan makan mee ni je ^_-

...favourite food katanya khannn...hehe








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual barangan
baby :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

20 comments:

Miss Sapera said...

ala..terliur suda..hehe

Mon MonaLea said...

nyaman jak rupa mi goreng mamak ya

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh akak.. nampak sedap.. terliur dieba tau.. hehehhee

nanakimie said...

eh,dia mmg serve dlm kuali ke sis?hee....

Zura said...

nmpak menyelerakan..ade jgak erk mee goreng mamak..

Dila Abdullah said...

sedap yeeeeee....

yaya ade said...

mee goreng tu nmpk sedap ! :D

genuine1224 said...

nampak sedap sup tu.mee pun sama. tapi zie dah mkn ke? i dlu segala jenis mee,bihun, dlm 3-6 bulan camtu br mkn..mak suh pantang..hehe

Bro Framestone said...

Fuhhhhh nampak menyelerakan je tue

Zie Madini said...

GENUINE
-- a'ah dear. zie dh mkn dah. hanya laksa sarawak je mak pantangkan coz kuah dia berbelacan. mee yg lain...mak tak pantangkan. hehehe

SURIA AMANDA said...

huiii...bestnya....dah cuci mata dah..

~AmyLiana86~ said...

bukan lepas bersalin xleh makan mee ek? huhu

semua tu sdp..yg sdp khailam tu my fav jgk.. =)

Zie Madini said...

AMYLIANA
-- tak tah lh amy. maybe sana lain pantang nyer kot. hehe. coz mak zie tak kata tak leh taw. kalau tak leh mkn...lama dh emak stopkan zie mkn

now zie still tak leh makan benda masam n timun. tak tahu sampai bila..hehe

Ietams said...

sedap nampak fishball soup tu..nyum..nyum..

AlyaaIBH said...

wahhh. sekali makan. aummm. menyelerakan je nih. hehe. pape pun, take care sis. hehe. :)

Misz Mieza said...

Lapar uii tengok gambar2 kat entri ni.. Tetiba teringin nak makan sayur kailan camtu gak.. Huhu..

Riena Haiqal said...

alahai cian kat mak Zie.. makanan dia lambat sampai, korang punya dah ada dah.. tapi wow sedap nya

zh-ena said...

sdpnya sup tu
nk skit :'p

azizah :) said...

pehh sedapp tengok mee goreng mamak tu..macam di semenanjung..ekeke :p

Dayang Syazwani said...

tgk gmbr pn dah tahu mee tu sedap yaaaaang