Selimut Tampung Seribu Buat Mikail Dari Nenek Dia :)




Alolololo....rajin je nenek dia (emak kpd suami) jahitkan selimut tampung seribu buat Mikail taw uols. Cantik dan kemas je jahitan emak mentua zie ni. Sgt rajin dia buat. 

..meh tgk si model kecik mengayakan selimut tampung seribu ni...hehe

::
::
::
::
::
::
::




Comel je Mikail di balut selimut tu. So Mikail...cakap apa kat nenek??? Cakap terima kasih nenek, ek syg. Ceaa...mcm lah anak kau tu dh reti bercakap, zie oiiii. hehehe :P Ehemmm...semakin besar, semakin comel ler plak aku tgk anak aku ni weh...

...hahahaha. tu dia! ayattt...haha. Larikssss!












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::







Zie MadinCopyright©

18 comments:

genuine1224 said...

sebijik muka bapak dia la mikail nih..comeyy

Mila Ahmad said...

Mikail cumel oke...

Dawia HP ❤ said...

Comel nye baby sis :)
geram tgk..


selimut pun cantik..hehe

~AmyLiana86~ said...

mak amy pernah tempah selimut cmni..comelkan..hehe

akulah gerek nya said...

photostate muka dillah si mikail nihhh...

My Life's Journey said...

comelnya ... cutenya baby ktk tok yunk .. yunk ktk mintak alamat beli stoking comel n murah nak? tok kmk send ktk Nurkids Babywear ..http://www.facebook.com/nurkids.babywear dan Wanada Kidswear .. https://www.facebook.com/messages/wanadakidswear ..

Haa kat duak2 tempat tok jual murah yunk .. duak2 kmk suka dengan perkhidmatan cdak (^_^) ..try la terjah yunk ..

yayyyyy bulan 12 ktk mauk ke sri aman .. insyallah dapat kita dating mcm tahun ya nak? alu sehari kak ya ktk madah kmk ktk preggy ..cepatnya masa berlalu yunk!!!!

Zie Madini said...

MY LIFE'S JOURNEY
--- yayyy! thanks yunk! harus mek terjah :) hehe...ya lah tek. ktk lah kawan mek 1st yg mek madah mek preggy,...hikss

✿Lady Ainaa✿ said...

ya Allah, geramnyaaa mikail... comel betul, seronok dia ye dapat selimut dari nenek dia.. heheheheh

Misz Mieza said...

Rajin nenek jahit selimut utk Mikail.. Dah nampak banyak iras papa dia dah si Mikail ni.. =)

Qienah said...

memang comel le selimutni..rjin si nenek ye.hihi..

btol2..mkin cute n comel mikailni. nak2 mulut n mata ye..:)

Puteri Panda said...

comelnya!!!!!!!!

Dayang Syazwani said...

kompom ensem ni yang..
aku lak yg lebih excited nak tgk dia besar..
hihihi

Dila Abdullah said...

wah selimut ni da jarang dila jumpa lagi... dulu masa dila kecik2 suka pakai selimut ni... orang dulu2 rajin buat, sekarang semua nak senang...

Riena Haiqal said...

eh eh rajinnya nenek dia.. jahitan pun kemas sangat.. heheheeh.. bertuah Mikail...

Miss Volvo said...

omgggggggggggggggg!! da besar da mikail ensem gile mcm mummy dia omg omg!! geramnye!! nak pinjam boleh? hihi

azizah :) said...

betul kak..semakin besar makin hensem mikail ni....

Zura said...

bolat mata dia..tgk selimut tue mesti tido nyenyak..

Najwa H. said...

kacak selimut yaaaaaaaaaaaaa~ mok wak! hahaaha!