Sempat Gak Merembat Beli Barang Time Lunch Hour :D




Pada hari selasa aritu, since zie tak bawa bekal and since nak beli barang gak...zie ajak colleagues zie dorg ni; Felice & Miss Wong; gi lunch kat The Spring. Kali ini, zie suroh Felice yg drive keta zie. Malas kooo nak drive....hehe.

...malas nk parking sebenarnya. Zie ni kan jenis yg "PANdai" parking...huhu




Weols terpaksa makan laju-laju taw. Sebab Zie and Felice nk gi beli something. Felice dia nk gi ke PC Image outlet utk beli phone memory card. Zie lak...nak ke Elianto. Zie nak beli eyes shimmer. Zie nyer dh habis...Sudahnya jam 2pm baru weols sampai opis....

...Lewat 30 minit koo weols. Slumber je muka weols bertiga masuk office aritu. Buat cam tak bersalah apa-apa...hohohoho. 





 

Inilah dia eyes shimmer yg zie rembat dari Elianto. Zie pakai yg murah-murah je uols. Janji kualiti dia ok. Idak mampu nak beli eyes shimmer yg berpuluh-puluh. It only cost me RM19 je...murah kan? Tp yg zie tak puas hati...

...kat Boulevard shopping mall, eyes shimmer ni hanya cost RM13 je taw. Tp bila kat Spring plak...boleh jd RM19. RM6 tue beza...byk tueeee. Apekehei nyer entah up the price gitu. Nyampah. Tp nyampah-nyampah pun tetap gak beli.

...takde masa nk ke boulevard mall. Tu yg redha je la...hehe













Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

10 comments:

Riena Haiqal said...

wah selamba jer korang ye..heheheheh.. terbaiikkkkk...

Zie, cantik la baju Zie tu.. apsal tak bg full image... nak tgk la.. (^_^)

atty's said...

samalah..kty pun pakai yg murah2 je..
tp kty dah jrg pakai..selalu belikan utk my anak dara.

Wen said...

kualiti lebih penting dari harga.. :) hehe dah lama follow u.. tp baru hri ni kot sempat singgah. sorry yee hehehe

✿A I N A A✿ said...

wah wah, bestnyaaa hangout.. ahakx, sama la kita, ena ni paling fail parking reverse... XD... btw, sis x pkai mekup pun mesti cantik kan?? =D

Dila Abdullah said...

lagi singgit je nak 20... kira sama la tu...

azizah :) said...

kalau kualiti bagus ok ape..lain tempat lain harganya kan..

Misz Mieza said...

Tu dia, menyempat bershopping sakan.. Siap lewat masuk opis lagi.. Pernah gak buat dulu.. Bhahahaha! ^O~

Dayang Syazwani said...

aku sejak jadi member elianto,
rajin nah mbeli brg d sana.hehehe

Zura said...

dulu masa ngan kak ena...kalau kuar rehat sma sure masuk lambat..buat muke selamber jelah...

Puteri Panda said...

saya tak pernah pakai produk elianto lagi. bukan sebab murah saya tak beli tapi belum ada kesempatan nak beli. murah tak semestinya tak bagus kan?nak try la lepas ni sebab saya tertarik dengan eyes shimmer tu. asal shimmer memang kegemaran saya. hehe..