Siap Dah MyKid Baby Mikail :)

 

Actually bulan lepas dah siap dah MyKid utk Mikail. Tp zie malas gi ambil sebab tak tahu mana tempat JPN kat Gita, Kuching. Itu reason pertama kenapa tak gi ambil. Reason kedua plak, If tahu pun mana tempat...zie tak reti nak parking.

Fobia kooo aku nk parking kat tempat sempit n byk keta. Ada kang tak pasal² melanggar keta org di tempat parking lg kang. Fobia wooo..hehe. Psstt...cuba lah dulu² zaman kita² ada gak MyKid, kan best.

...leh gak simpan MyKid utk kenang²an di hari tua nanti kan kann...hehe







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

12 comments:

Izzati Asyraf said...

Baby Aisy 120807 kat depan tu..hihi..

~AmyLiana86~ said...

pink..hehehe

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

bby boy pon pink jgk yer..anak sy gurl n dah dpt mykid pink jgk:)

genuine1224 said...

amni nye my kig 110829..selang sehari je ngan mikail..hehe

adianiez AIDA said...

a'ah la. baru aida teringat yg mykid baby aida lom siap! hmmmmm kena cek nih...

yaya ade said...

wahh bestnya. kenapa la dulu2 ni tiada? huhu.

zh-ena said...

time kita kecik dulu jea takderkan..klu letak gambar masa bby mesti lg best

Riena Haiqal said...

hehe.... mykid dorg comel jer kn...

Dila Abdullah said...

alahai, bertambah tak sabar nak tambahkan koleksi card2 dalam wallet sendiri bila tengok mykid ni...

Misz Mieza said...

Yeay! Mikail dah ada Mykid Card.. ^_^

azizah :) said...

oyeahh comeynya warna pink gitu...

Dayang Syazwani said...

a ah, kalau ada mykid dlu, kompom comel! hihi....