Siapa Yang Sedang Mengandung??? Nak Bagi Ubat Ni :)




Haaa...siapa yg sdg mengandung dan ambil ubat ni, Iberet Folic, sila cepat-cepat email zie uols nyer adress ek ke princessredbloodsnow@gmail.com :) Coz zie nk bagi ubat Iberet Folic zie yg dulu ni. Baru 2x zie makan ubat ni, pastuh zie stop makan.

...ada byk lg ubat ni. Zie nk buang, sayang. Duit maa beli...tak baik membazir. So zie ambil keputusan utk bagi kat pregnant lady yg sememangnya ambil ubat ni. Hanya ada sekotak ni je ek. Siapa cepat dia dpt ^_-






P/S:
Ubat ni zie dh bagi kat
blogger --> Zal :) Dia being
the 1st to mailed me. Hehe.
Rezeki dia dan bby yg 
di kandung tu ^_-



















Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

JaSmIn said...

salam..hihhkk sy bru peknen..boleh ke ishk3 tak malu tol ;P mitak2 kan

zal88 said...

tQ banyak2 kak..mmg sedang mencari pun..=)

~capital N~ said...

xde rezeki la dapat..

congrats pada yang dpat tu...
hehehe..

Misz Mieza said...

MM pon ada amik Iberet Folic nih even tak mengandung.. =)

azizah :) said...

ni untuk ibu preggy boleh la.. jijah merancang pon makan folic acid jer dulu :)

Pupel Liyana said...

saya pon makan iberet folic ni biarpun tak pegnen. untuk persediaan. pun dapat dari kawan-kawan yang tak makan lepas mengandung hehhe

Dila Abdullah said...

peh, ini merangkumi semua sekali dalam satu ubat ni.. saper yang tak larat nak menelan ubat byk2, bagus amik ubat ni... seb bek dila masih ok lagi menelan ubat yang banyak hari2 tanpa miss.. lau tak kempunan nak jgk...

Riena Haiqal said...

Alo rugi Nya saya... Tak dapat la.....bukan rezeki saya