Still Gagah Siapkan Dateline Paperworks :(




Kalau setiap hari my workstation tak mcm gnie...memang bukan workstation zie ler tu uols. Hehe. Kerja zie mmg overload sudah kooo Nasib baik kerja zie buat quotation, my bos sudah pass kat Felice utk buatkan...

...kalau tidak, akan super duper bz and kelam kabut. so now, i am purely in accounting dan making invoices and claims sahaja :) sekurangnya 1 kerja (which it buat quotation) berkurangan. Felt relief dah tak buat quotation lg...hehehe.


skrg zie tgh busy buat claim utk JKR Kuching (State & Federal) dan JKR Miri (Federal). dateline...must submit before jumaat...fuhhhh. 






Awal pagi muka mmg bersemangattttt je buat kerja taw. Tp bila tengah hari menjelma...





senyuman akan bertukar menjadi muka masam...hahaha. sebab letih kooo uols. Tambah dgn pening kepala lg tgk figures here and there...aiyoooo. Setiap kali buat claims, migraine akan sentiasa dtg menyerang :( darn...










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

11 comments:

Herma Julianny said...

kesiannn...
dh nk hujg thn, confirm btmbh bz kan?;)

ct cheery said...

masam pun still cute..hahaa

yaya ade said...

tgh ary mesti mata sudah berat :p

Riena Haiqal said...

wow banyaknya kerja ZIe kan.. nasib baik ada Felice jadi boleh juga dia tolong2 ZIe... janji gaji lumayan juga kan.. (^_^)

Azwa Azee said...

Sis, bila dah tgk figure, memang pening. Same goes to me.

Izzati Asyraf said...

samala kita zie..pagi-pagi je semangat..bila dah kerja menimbun..terus lemau..tapi kalau bos belanja kfc ke pizza ke..semangat la skit..hihi..

steffany daph said...

mornink zie ! :D cam tu la best. semagnat nak gi keja. wish everything fine.

Zura said...

bhgn akaun nie mmg kena ade 2 org staff assistant br keje tue xoverload..sbb keje akaun mmg xberenti2.,..

zh-ena said...

keja mmg takkan abis punya

Misz Mieza said...

Huhu.. Bertimbunan fail sana sini.. Bertabahlah Zie.. Huhu..

azizah :) said...

chaiyok2 kak.. kerja tak pernah habis..hehe