Still Lagi Koooo Mikail Dapat Hadiah *__*




Uiii...w/pun dah hampir 3 bulan kelahiran Mikail...still lagi kooo org kasi Mikail hadiah. Alololo...terharu. Kali ni sanak saudara belah husband yg bagi. Zie kurang kenal siapa..hehe :P Maybe if tgk muka baru kenal kot...hiksss.

...pape pun, thanks lah buat dorg 2 :) Nak tgk apa Mikail dpt???

::
::
::
::
::
::
::








Wahhh...semakin bertambah-tambah lerr baju Mikail Semua dpt di pakai sampai dia berumur 1 tahun ke atas. Budget lerrrr mak pak dia beli baju :D Emak zie awal pesan kat Zie and Dillah...supaya weols jgn belikan lg baju utk Mikail...

...coz dah terlampau byk nah baju dia org kasi...





Alhamdulillah...murah rezeki kau kooo Mikail sayang :) Tgk muka dia tu. Mata bulat, kepala bulat, muka pun bulat. Semua bulat bulat...hehehe. Oh ye, FYI...paha tu bukan paha zie ek. Giler ape nk tayang paha bagai dlm blog...

...tu paha dillah ea. Awal gtaw. Kang mengiyau lah uols dok kata seberangan yg tu paha aku plak :P 









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

12 comments:

Cik Fie said...

walaupon mikail bulat , still comel . hahaha XD

Izzati Asyraf said...

Bestnya dapat hadiah lagi..hehe.melaram sakan la anak zie dgn baju baru

Mayang ABDUL RAZAK said...

Murah rezeki mikail... Mikail dah besar .. muka pun dah macam papa dia la...

My Life's Journey said...

nang comel mikail tok aie ..geram jak tga ehhhhhhhhhhhhh haha.Aunty cium lak. muncung jak bibirnya ..cute da jak ..

best mikail dapat hadiah banyak tok .. kmk gik lom berik aie .. sob2 ..lak mesti ada untuk mikail cayang ..

Ima Salsuzaima said...

weh kak zie.yg ni baru betul2 nampak mcm muka papa dia.hehe

Zumie said...

comelbtl mikail yang..mata bolat :)

Dila Abdullah said...

hahhaaaa, bru nak cakap.. 'peha zie ke tu??' da macam peha gegurl hubby zie punya peha... anyway, alhamdulillah... tu la nama nye rezeki anak...

Uchi kay-f @hmad said...

untunglah si mikael ni sbb mummynya blogger femes amos kan...

ps- amboih statement paha tue...pedas lagi wow!!! hehe

Misz Mieza said...

Bulat2 tu lah yang buat Mikail so cute! Memang murah betul lah rezeki si Mikail ni tau..^_^

Zura Zue said...

baby cepat membesar...nti kejap je dpt pakai baju...

azizah :) said...

nahh comeyy koo mikail ni..geram je rasa tau.. semua bulat2 yg mama sygkan mikail kan..hikhik tahniah yer mikail syg~

Riena Haiqal said...

ishhh comel benar la Mikail ni... mata bulat, pipi bulat.. adushhhh geramnya,.... murah rezeki Mikail..