Sudah lah Guna Muka Aku... Nama Aku Pun Kau Nak Rembat Sekali???




Dalam byk² fakers yg suka curi pakai muka zie...faker yg ini lah yg zie rasakan agak MELAMPAU. kenapa zie katakan melampau??? sebab...she is using my name juga. Please lah...dahlah ke semua gambar zie, berwatermark my blog URL...

...nama FB tu plak, ada nama ZIE gak. Tak ke nanti tak pepasal org ingat itu my another FB akaun? seriously....MELAMPAU!




 

Terus laaaa aku ngiyau bising dlm my FB wall tempoh hari. Zie did ask her to remove all my pictures...but then, sampai skrg dia tak remove². Motif? Nak fitnahkan zie ke apa tu? Tak paham dgn manusia skrg ni...

...tak reti nk respect org lain nyer private picture. Itu muka aku, takdenya muka itu akan dpt jd muka engkau. Hish! geram!



BTW, uols tolong zie sound dia gak uols. ni dia nyer FB tu ----> CLICK SINI











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

29 comments:

nur anis said...

apa dia tak ada muka ke sampai kena guna muka orang? pelik dengan orang macam ni...

dayteenlea said...

iskk!
bahaya

atty's said...

macam2 jenis manusia ada sekarang..nak menyamar jadi org lain lah

~♥dieyba_baby♥~ said...

dah ada watermark pn still nak curi lg gambar owg kan.. dieba pn tkut gak mcm nie..

ahmad zikron said...

tu tandanya zie popular la..tapi mmg tak patut la sape yg buat tu..report polis jela..biar SKMM siasat..

Mayang ABDUL RAZAK said...

hagak2 le nak tipu pun... agaknyer dia x secantik zie kot itu yg jeles kemain

mama maman aka yana said...

org camtu dah nmpk apa dah.. hati dah berkarat..

Siti Nurhayati Dollah said...

Hari tu kami dah report FB ni. Minta tolong kawan-kawan lain report juga ya. :)

ct cheery said...

rasanya xleh di biarkan ni..bahya lah

Syuhada Salleh said...

nsib baik kak zie jumpa fb tu..klau x, nnti jd lain plak..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

itula risikonya upload gambar dlm fb,blog atau dimana2 saja.huhuhu~sbr ya.pasnie kena lebih bhati2 kalau nk upload gambar.

Intanmoss Mustapha said...

ada gik kes kedak tok,nang apalah motif org kdk ya..sabar jah..

Intanmoss Mustapha said...

ada gik kes kedak tok,nang apalah motif org kdk ya..sabar jah..

Cik Bunny said...

ok, dah report fb ni. =)

mrs kayrul said...

jadi lagi macam tue...kesian zie...x abis2 lagi org cilok gambar zie....zie cantik tue la semua sibuk nak kidnap gamabr zie

Sue Saari said...

report la apa lagi Zie jgn kasi peluang...

Lulu Caldina said...

hari tu bila zie ngadu kat FB lulu dah report. tai nampaknya FB ni tak ambik tindakan apa2 pun kat dia.. kena report ramai2 ni..huhu

Herma Julianny said...

eeee....
teruknya..
kena molah report kat fb kak..
nya dah ganggu privacy ktk..

Herma Julianny said...

kakkk...kmk dah molah reportnya..
geram eh nanga nya guna gmbr ktk...
bukannya sgek, bnyk!!

Misz Mieza said...

Ya Allah! Ada lagi ke manusia suka cilok gambar orang cani ? MM dah jenguk FB dia.. Memang kebanyakan gambar is ur pic lah dear.. Risau pulak..

fatin amalina husna said...

tudiaa..sampai mcm tu skali kan..

husna dah tlong report and block akaun dya..=)

ucupiza said...

kemain lagi dia guna pic sis..
xtahu malu la..

blog-tips-kurus said...

macam retis dah zie ni. sabo yek!

Riena Haiqal said...

ish bikin sakit hati pulak kan... kena report ni.. jom kita report ramai2.. ni dah boleh menjatuhkan maruah si pemilik wajah dan nama sebenar..

awEEN said...

uishh..mmg bhye la k.zie..motif ape la die nk gune muke org lain utk fb die kan..ht2 k.zie k..

adianiez AIDA said...

menakutkan bila org buat gini ekk?

zh-ena said...

mcm2 jenis org la

azizah :) said...

hishh tak guna pompuan ni.. habis semua gambar akak dlm fb dia...

Dayang Syazwani said...

tu lah kan yaaang..
yg busuk2 ati kat dunia maya ni yg bahaya...
kita berblogging segala dgn niat btul.
dorg ni lah perosak..