Yayyy! Baby Mikail Sudah Ada Stroller :)




Pada sabtu lepas, zie, husband dan emak zie...gi shopping for mikail nyer baby stroller. Senang nanti if nak gi jalan² and shopping. tak payah dah nak gendong² lagi...hehehe.




Psssttt...papanyer yg jd tukang gendong dia time stroller dia belum di beli...hehehe. Zie lak...melenggang kangkong je...lalalala :D Ermmm...cuba teka, warna apa yg zie pilih??? hee heee. Soklan bonus nah kan...hikss





for sure lah zie ambil warna merah hitam kooo noks. Kan my favourite warna tue...hehehe. Pssttt...pakai terus! hahahaha. Apa lagi si manja zie tu...letak je kat dalam tu, terus tido dia sambil tangan up...hehe.

...selesa kot dia rasa :P









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

20 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh comel je stroller dia.. dah agak msti amik warna merah hitam.. fav akak..

JaSSNaNi said...

zie.. of coz merah you.. :D

bape rat tu?? rambang mata tengok barang baby.. mcm2 ada..

genuine1224 said...

amboih mikail.. eksen ye dpt stroller.. my amni masa kecik2, ok la duk dlm stroller. dah besar, xmo dah duk dlm tu. berdokong je lah

Siti Nurhayati Dollah said...

Dah ada tempat tidur baru masa jalan-jalan. Syok je dia tidur, ;)

ct cheery said...

yayyy!!!akhirnya dah leh bawak jalan-jalan mikail

steffany daph said...

:p ooo.. warna merah feveret yer. senang la nak bwa2 jalan2..push2 jer stroller ni.

Safuraa Abdul Rashid said...

hahahaha..dh tersalah teka..merah ye..anyway, tahniah ada baby dah..comel baby tu tdo..hehehehe..suka dia naik stroller tu.. :)

~AmyLiana86~ said...

xsilau ke mata dia tutp warna merah zie?

Dila Abdullah said...

apa brand ni zie???? macam cantik jer....

Riena Haiqal said...

comelnya stroller dia... dah agak dah mesti beli warna merah.. stroller Haiqal pun mula2 kitorang beli warna merah.. lepas tu yang satu lagi kitorang beli warna biru.. heheheheheh... nanti stroller merah tu boleh digunakan oleh adik dia pulak...

Qienah said...

untungnya dah de, qienahpun nak cari gak nanti..senang nak g je jalankan ..:)

mynameismy said...

wahhh baby dah ade stroller... ringanla tangan mommy daddy pasni hehe

Izzati Asyraf said...

wah dah ada stroller..Zati baru tengah cadang2 nak belikan untuk aisy..sekarang kalau kuar jalan-jalan dalam carrier ja..macam kesian dia lama-lama pakai carrier..

Misz Mieza said...

Yeay! Mikail dah ada stroller.. Pasni bolehla jejalan sambil baring2.. =)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Nieza tak pernah beli stroller sbb pikir kejap sgt pakai...nieza beli yg letak baby kat dpn tu..ape ntah org panggil..

Satu lg sbb tak muat lam kete..muahaha xD

azizah :) said...

comeynya kak.. kena pulak dengan warna merah! i likee!

♥nrina♥ said...

cantik... bg akak stroller ni sgt penting hehe.. malas nak pegang baby..tak larat.. lagipun bleh jadi tempat gantung/letak brg bila g jln2 hahaha...

Zura said...

xpanas ke kaler merah tue zie..kalau kat cahaya matahari sure panas kan..

Azwa Azee said...

Mcm my niece punya sis. Cantik

Dayang Syazwani said...

kompom ikut pebret kaler mak diaaaaa