Zie Now Officially Pengguna Felinna Slimming Lotion





Sekarang ni famous ttg Felinna beauty products, kan uols? Zie pun tidak terkecuali jd agent utk jual product Felinna ni...hehe. 1st zie jd agent jualan langsung camni taw :D Zie ambil dropship business dgn  my BFF blogger friend --- Ardini Humaira•‿•

...FYI, zie pun merupakan pengguna Felinna Slimming Lotion ni taw. Nnti zie akan updatekan keberkesanannya :) Baru je pakai hampir 2 minggu....





Siapa nak kurus dan rajin sapu 2x sehari tu...boleh lah ek try slimming lotion ni. Pape pun uols, ni zie bagi sedikit details ttg Felinna Slimming Lotion ni ek uols ٩◔‿◔۶ 

 APA KEISTIMEWAAN SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASAKINI?

-diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

-dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

-yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

-selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

-boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut) CARA GUNA: -picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur. -boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)



Price: RM75 sebotol
** Price include postage within Malaysia


To order, emel zie at princessredbloodsnow@gmail.com














Zie MadinCopyright©

15 comments:

yaya ade said...

best ka? rasa2 macam mau try la. hehe.

Ardini Humaira said...

Beeesssttt :) hehe dni kurang 5kg dlm 3minggu. Alhamdulillah. Pp pun dah nmpk shape. Dni pakai kat pp n dagu skali :)

Ardini Humaira said...

Best3 :) dni kurang 5kg pakai dlm 3minggu. Pakai kat pp n dagu skali dh nmpk shape :) alhamdulillah... HheHe

Zaidalifah Hussin said...

Zie...

Kalau guna rasa panas ka??
kalau beli dengan zie...
harga berapa kos pos ke semenanjung???

hi hi hi

Zie Madini said...

YAYA
-- a'ah best. coz bau dia bau lotion. tak bau halia mcm kebykkn tu. try ler dah alami sendiri. hehehe


ZAIDALIFAH
-- hehehe. a'ah rasa dia panas. so make sure sapu nipis² je so that akan jd rasa berangin je instead of panas. mcm zie...zie mmg suka rasa panas² so that it prevent zie dari masuk angin..hehe. zie sapu tebal sikit...hiksss.

harga kalau beli dgn zie RM75 je. tu price mmg dh include postage ke semenanjung dan S/S. best buy price tu

KhaiZa said...

yup... memang best guna.. saya pun dealer felinna inhloss area putrajaya

Riena Haiqal said...

eh best ka? kalau mo ajdi agent call nambe yang haritu kan... nak jadi agent la

Faz lina said...

betul sgt best Felinna Ichloss ni .
sy pun guna juga =)

mizzwaniey said...

memang best pakai nie.. wanie pun jual felinna nie :)orang melaka or perlis or memana jer leh order. :)

zh-ena said...

rasa panas tak bila pakainya?

azizah :) said...

oo untuk slim yer..hehe jijah tak leh pakai la ni...ngehngehngeh

Misz Mieza said...

Memang tengah hot skang produk ni.. Teringin gak nak mencuba.. Tapi dah terlebih kurus dah aku ni noks.. Kang jadi jerangkung pulak.. Sadis~~ T_T

mizzwaniey said...

xperlu letak banyak2.. tapi wanie suka letak banyak. sebab panas tu sedap. :)
untuk slim pun boleh pakai takder masalah :) kalau period pun best jugak terutama bila sengugut. :)

Syuhada Salleh said...

syu pon guna dan jual jgk...terbaik !

asha said...

yah, lak senang meli jak.sik pelu kmk nk order kat cnun lak :).kmk dh pakey lotion tok pon almost 2 mggu dear, ok sangat membantu.:))