Akhirnya Jumpa Gak Patung Teddy Bear Mr. Bean Ni...hehe





Yayyy! akhirnyaaa...jumpa sudah patung teddy bear si Mr. Bean ni :) HAPPY! Itu pun kawan seopis zie yg jumpa and terus call zie tanya sama ada zie nk dia tolong belikan ke tak. Well...harus ler zie nak. So apa lg...

...once dah di cuci n kering, terus kasi Mikail peluk time tido. Hehe

::
::
::
::
::
::








See...comel je dia peluk teddy bear tu kan? Kan dh cakap, Mikail akan kelihatan bertambah-tambah comel bila teddy bear tu di sisi dia...hehehehe.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

13 comments:

My Life's Journey said...

cutenyaaaaaaaaaaaa .. bestnya tga mikail dengan teddy bear ya ..muah2!!

Riena Haiqal said...

alolo comelnya Mikail dengan mr. bean dia tu... comel sangat.. dah la gebu dan bam bam... (^_^)

annapeje said...

comel nyer dia bulat plak tue huhu

normala_ali said...

comelnya mikail.. geram tengok dye.. putih gebu.. nk cubit jia. hehe.. :)

Dila Abdullah said...

teddy bear ni mmg sesuai bebenor gan mikail.. sweet je tengok... teringat anak kawan dila mengusung teddy bear ni ke mana saja.. teddy bear pemberian dila masa dia baby dulu.. sampai da umur 3 tahun budak tu, teddy bear tu tak leh di usik langsung..

Muhammad Zul Fahmi said...

assalamualaikum, saya sedang mencari kawan-kawan blogger. kalau sudi,datanglah ke blog saya dan jadi salah satu follower.ini linknnya

http://www.ismifahmi.blogspot.com/

Misz Mieza said...

Comel sangat! ^__^

sweethOneY said...

comelnyaaaaaaa geram tengok dua2 sama bulat ni hihi

sHaRiNa eLyaNa said...

done follow

azizah :) said...

kak zie! geramnya tengok tangan mikail.. serius...comeyy!

Zaidalifah Hussin said...

SO SWEET...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

comel gile mikail... rasa nak picit2 je pp dia tu...

[sutera kasih] said...

putihnya mikail ya kak..cute ehh !! :)