Ambil Stok Sikit Je Dulu :P




Hari tu zie ambil another more 5 paket Kolagen Asli. Yang hari tu ambil semua dh sold out :) Laku ko bisness kolagen aku ni...haha. Jd tauke kolagen asli sudah...lalalala :P  Sekarang ni...zie ambil stock sikit-sikit je dulu...

...tak dpt sgt nak ambil stock secara pukal. If ambil secara pukal...harga di bagi akan rendah lg tp stock harus di ambil dlm 50 bungkus ke atas. Modal utk itu belum lg mencukupi...hehe. So niaga secara kecil-kecil je lah.

But if...zie manage to get stock kolagen ni secara pukal, selling price akan zie reduce ^_- Thats my promise...hehe. Biar untung sikit, janji org mampu utk beli, betul tak uols?





Ni plak kolagen utk blogger Yong. Dia lah 1st Kolagen Asli customer zie secara online ni...hehe. Oh FYI, ada nampak keychain tu? Well, setiap pembelian Kolagen Asli ni...zie akan selitkan keychain dari sarawak tu as my gift to customer :)

...Nanti ingat nk cari plastik beg polka dot merah hitam utk bungkus :P Baru comel kan? hehehe. Pape pun, siapa yg nak beli Kolagen Asli Gred AAA...boleh email zie ataupun ke kedai zie ek ----> Zie Madini™ Store











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

8 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh.. jadi bisnes women la akak.. bgs2.. nnt insyallah lps preggy blh la order :)

Misz Mieza said...

Macam best jer kolegen asli ni.. Macamana cara makan dia Zie ?

azizah :) said...

terbaik la kak..moga terus success yer :)

Zie Madini said...

Misz Mieza
-- rasa dia tasteless, dear. Thats why perlu di campur dgn air berperisa utk mendapatkan perasa. hehe.

[sutera kasih] said...

mcm best jak kolagen tok..asli gik ya..best of luck kak for ur bisnes :)

✿A I N A A✿ said...

macam best je benda ni.. ramai yg akata elok..

Riena Haiqal said...

eh eh... saya publish kat blog ya... (^_^) thanx Zie

Nurul Ain Zulkarnaind said...

best minum collagen ni

zie nnt yong email lg order ek

ada lg nak order