Benda Yang WAJIB Di Bawa Setiap Hari :D




Para ibu yg sudah ada baby, for sure kenal benda alah ni kan kan. hehehe. Inilah benda alah yg MUSTTTTT zie bawa setiap hari g kerja. Kalau tidak...azab kooo aku menanggung bengkak susu...huhu.

...sekarang, inilah benda yg wajib di bawa bersama bila gi kerja














Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SUKMA MAKE UP & BEAUTY
-- Click SINI Sekiranya uols memerlukan
khidmat make up :) Check out her site utk
tgk testimonial before n after transformation :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

11 comments:

ArELeEz said...

breast pump kan? betul kan? err.. ade hadiah x sbb teka betul? ha3..

zh-ena said...

ena dulu mmg tak bwk sbb waktu lucnh blk rumah..lega sbb umah dgn opis dkt jea

Misz Mieza said...

Pump susu.. Hehe.. =)

Izzati Asyraf said...

kalau lupa bawa tak senang duduk..

Riena Haiqal said...

pump susu... sapa tak kenal.. heheheh memang kena bawa setiap hari masa g keja dulu.. memang tak boleh tinggal..

Nora Karim said...

betul.. betul.. ni alat wajib ni... heheh

Qienah said...

qienahpun ada tp jenis lain..:P

azizah :) said...

memang wajib.. nak menunggu balik keje memang azab la kalau tak pam susu...

Dila Abdullah said...

benda ni tak cari lagi... aduhai, due da nak dekat ni... nak harapkan laki g beli, alamat nyer sampai ke sudah dia dok terpingga2 nak beli yang mana?

Mayang ABDUL RAZAK said...

wooo mmg wajib .. lau idak mmg ghase cam nak meletup ..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Good Zie!BF Mikail sampai umur 2 tahun ye, nanti dia jadi anak yg bijakkk mcm mommy dier!:)