Citizen Thermometer Untuk Mikail




Semalam Mikail dpt gift lagi koo uols. Kali ni dari kakak zie, Kak Midah :) Akak bagi 2 jenis digital thermometer ni. Wahhhh Mikail...ramai yg syg kat dia ea. Asyik dpt hadiah je. Mama tak plak dpt pape...ni yg mama nk jeles ni, syg. Hehehe.





Ni ler rupa digital thermometer tu. Yg besar tu, ear thermometer. Yg kecik tu lak...sepit kat ketiak :P




Apa lagi kooo akuuuu uols. Tgk je Mikail dah terlena giler tu....pe tunggu lagi. Test Teros! Hahahaha. Terus aku sumbat ear thermometer tu kat dlm teliga anak aku weh. Hohoho. Ajaibnya...tak plak budak kecik tu bgn or meronta-ronta...

...memang lena nah lerr dia tu kalau gitu :P Akak kata, if suhu dia melebihi 37 celcius, means demam ler dia. Skrg ni still normal suhu tu :) Senang ler nanti zie nk check whether Mikail demam ke tak ^_^ Thank you soooo much Kak Midah sayang...xoxo











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

11 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Thermometer nih mmg penting pun..dulu suami sofia belikan alat ni time sofia study sebab asyik demam je..

regards,
Unsmiley

*Vivilicious* said...

brapa jak rega ow? ya gik blm kmk beli koh...

Miza Yusof said...

sangat berguna untuk mikail :)

azizah :) said...

bagus la kak ada termometer kat rumah..atleast kalau baby demam boleh terus cek je.. yup suhu lebih 37celcius tanda2 demam..

Nieyxzha Hassan said...

Memang kene ade since ade anak..sbb kene monitor suhu diaorg bila demam takut demam panas yang terlampau..bahaya tu

zh-ena said...

bila ada ank kecik termometer mesti kena ada..sng nak tahu suhu anak bila kira rasa bdn ank pns sedikit

Dila Abdullah said...

waaahhh, nak kena sambar 1 ni...

Misz Mieza said...

Mmg senang kalau ada digital termometer sendiri cani.. Senang nak check wether kita ni demam or not.. MM pun ada satu.. Hehehe.. Tapi bukan brand citizen.. =)

Riena Haiqal said...

heheheh bertuahnya Mikail..semua orang sayang dia... siap dapat thermometer lagi..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Bagus Zie...termometer mmg sgt penting.YM mmg sllu bawak kemana-man czo dulu yayan selalu gak demam coz antibodi dia lemah.

eVa said...

nang mesti ada juak termometer tok .. mcm tadika kmk ya tiap pagi cek suhu semua miak.. takut demam panas..