Courier Out Barang Customer / My Agent



Semalam recieved tempahan dari my customer (she also one of my Kolagen Asli agen), dia beli 2 bungkus Kolagen Asli Gred AAA. So harus kooo zie prepare awal-awal. Takut nanti tak sempat :P If stock ada di tgn zie...mmg zie akan buat proses penghantaran ASAP..hehe.

...Pssttt, ada tgk tak benda alah warna merah yg comel tu? Since dia org sarawak gak...takkan lah zie nk kasi dia keychain sarawak as souvenir, kan. Tu yg zie kasi penyepit comel tu sbg souvenir dia  :P





Zie ke pos office kat pusat bandar Kuching. Ingat nak mintak more courier bag dari counter...tu yg ke sini. Tp alih-alih, hampeh. nan hado ko stock courier bag kat ctue...ceh. 





Amat lega bila amanah sudah dilaksanakan :) Cuma skrg, still lg belum berhati lega sepenuhnya sebab still ada 4 barangan customers (yg membeli pakaian Pre-Order), belum lagi supplier zie kasi Tracking Number. Status order mereka still lg berstatus "Order Processing"....

...Harap dorg sabar menunggu barang mereka utk sampai ea. Zie setiap hari monitor status tempahan dorg. Risau gak if kalau-kalau dorg merungut ke apa. Sorry byk-byk ea kalau lama menunggu ek uols.














Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

5 comments:

sweethOneY said...

Dont worry lah yang.. Kalau dah statedkan siap2 pre order tu orang pun patut paham memang ambil masa berminggu :)

Riena Haiqal said...

business woman yang prihatin dan mementingkan keperluan customer. (^_^)

ArELeEz said...

businesswoman yg prihatin. thumbs up lagik..! ;)

Misz Mieza said...

Wah! Laku meniaga Puan Hazizah kita ni.. Rejeki2! ^o^

zh-ena said...

suka la warna lipstik zie pki tu..