Crepe Durian dan Crepe Milo Dari My Customer :)




Ari jumaat lepas, Zie dapat Crepe Durian dan Crepe Milo dari my customer, Zilah. FOC lak tu...bersederkah di hari Jumaat dia...awwww, so sweet. Hehe. THANK YPU SO MUCH! Zie sgttttt teruja dapat crepe ni taw...coz zie belum pernah mkn crepe...hahaha.

Dgr je nama crepe itu lah, crepe inilah. Tp belum pernah merasa.







So apa lagi kooo akuuu uols, Naik je kat opis, terus ke pantry and pelawa colleagues makan. Dorg plak makan dgn nikmat. Sumpah uols...sedap nah crepe durian and milo. Zie paling suka crepe Milo tu. Kau makan dia dalam dia tgh sejuk-sejuk...perhhhh!!!

...sedap nak mampos koooo uolssss! RM10 je taw. Ada 6 keping crepe. Berbaloi kau beli koo uols. So pd org kuching yg nk order crepe durian dan crepe milo, pi inbox zilah ek :)

::
::
::
::
::












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

cahayaituaku said...

1st time terbaca creape milo..b4 nih dgr ttg creape deriyan jer

Misz Mieza said...

Durian crepe dah rasa ari tu.. Memang ketagih dibuatnya.. sedap gilos! Milo crepe ni tak pernah plak rasa.. Boleh try buat nanti.. Dap2! =)

Riena Haiqal said...

wah nampak sedap jer milo crepe tu.. durian tu saya tak pandai makan so tak tahu nak komen.. heheheheheheh.. eh eh eh

ArELeEz said...

leez pun xpenah rase crepe2 ni lagik.. hu3..