Eskinol Cleanser Sudah Available di Zie Madini™ Store ^_-




Akhirnya...zie putuskan utk menjual Eskinol Cleanser dan decided utk hanya mark up the price for minyak keta zie je.  Kesian lak tgk uols (dak semenanjung) payah nah nak mencarik eskinol cleanser ni. Zie ambil dari Damai Pharmacy di Choice Supermall, Petra Jaya, Kuching.

So jgn takut ea regarding antibiotik (if nak ler) yg akan di campur ke dlm tu nanti...coz ianya dari pharmacy dan pharmacist yg kasi ^_- Pape pun...zie akan kasi uols sendiri yg tuang ke dlm tu.

So pd yg nak berEskinol...uols can dah skrg. Terjah my bloshop ea

::
::
::
::
::
::











Zie MadinCopyright©

4 comments:

NOR ASHIQIN HISHAMUDDIN said...

Salam kak zie...kak zie guna yg mana ye?

Zie Madini said...

ASHIQIN
-- akak gune avocado. hehehe

Riena Haiqal said...

a'hahhh dah ada dah jual eskinol.. kan bagus tu... nak beli juga ye Zie.. sabar ye

Misz Mieza said...

In Shaa Allah, ada rezeki lebih nak gak beli.. =)