Free Shipping Untuk Avent Natural Bottles








Haa...good news buat parents-to-be or mana-mana mak pak yg tgh expecting tu. Nih...di kedai  zie ada jual product botol susu brand Avent yg new design tu. Design yg macam Tommy Tippee tu..yg puting dia menyerupai puting ibu :)

Uols check it out ek. Since zie baru launching product botol susu ni, Zie bagi FREE POSTAGE ea :) So pd mummy daddy yg fikir nak rembat botol susu ni, sila terjah. Limited stock taw. Siapa cepat dia dpt. Stock semua 1 unit je ^_-

::
::
::
::
::
::















Zie MadinCopyright©

5 comments:

Misz Mieza said...

Lambat lagi nah aku nak jadi mom to be... Huhu~~

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah Zie...makin berkembang bisnes...good luck dear..:)

Riena Haiqal said...

wah macam tommee tippe la...

~♥dieyba_baby♥~ said...

elok ke btol nie akak ??

Miss N @ Nadia said...

wow.. ada pattern baru.. anak N guna yang pattern lama