Half Day Lagi Hari Ini :P




Zie ambil half day lagi koo hari ni uols. Sebab nak prepare a suprise birthday utk my niece, Qeera. Hehe. Weols buat kecil²an je uols. Hanya among family² gak. Haritu Qeera ajak mak pak dia buat suprise birthday kat emak zie...

...now its turn utk kejutkan dia gak. HEHE. Today is her birthday taw 12.12.12 dan dia turning 12 years old today. Such a nice number kan? Semua 12...hehe. Pape pun, update lg esok ek noks ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

7 comments:

Myra Jay said...

Kalau cenggitu Zie kena bg 12 hadiah kat Qeera la baru complete ;D

Misz Mieza said...

Bertuah Qeera ada mak sedara macam Zie.. =)

✿A I N A A✿ said...

nanti jgn lupa share pics tau..

btw, Happy bufday to your niece!! wahh, baru lepas upsr la ni ye??? hehehe

Riena Haiqal said...

Happy birthday to Qeera.. cantikla nombor2 tu... semua angka 12..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Bestnya dapat half day..sofia nih nak amik cuti pun hujung2 tahun nih haram susah..siap kena datang weekend nih...huhu stress!!

regards,
Unsmiley

M.A.M.A said...

banyak orang kahwin 12.12.12. mun cina, ada ong kata cdak. hehehe..

by the way, u r welcomed to my blogshop http://honeyzboutique.blogspot.com.

suka merah nak, ada pashmina kaler merah, kacak!! grab it before sold out. hehehhe... sempat :p

azizah :) said...

happy birthday qeera.. cantik nombor birthday dia kali ni..heee