Jam Guess Hadiah Dari Suami :)




Alolololo...dua org kesayangan zie ni. This weekend, my husband is in town ko noks. HAPPY! Boleh zie kuar merayap jejalan...hehe. Kali ini, my husband ajak jejalan kat Boulevard shopping mall. Dia nak belikan jam utk zie sempena our 1st wedding anniversary bulan lepas.

...baru berkesempatan utk beli ko dia. 






Bapa mithali sedang menyusung anak di dlm stroller. hehehe. Before ke Borneo Time tu weols gi makan kat food court dulu. Lepas makan...terpaksa koo zie guna tandas utk org cacat utk zie breast feed kan si Mikail tu.

...ni yg tak bestnya kat Boulevard ni...takde tempat utk Nappy Change Room :( 





Bila husband kata nak belikan zie jam...harus ler pilihan zie brand Guess...hehe. Peminat tegar Guess maa :P Pssttt....cuba teka, mana satu di dlm byk tu yg menjadi pilihan zie? hehehehe..





budak yg sudah kekenyangan. Nyenyak koo dia tido after menyusu tadi. baru syorga zie n husband bershopping. Tips utk new parent, if nk syorga bershopping, make sure susukan baby ko time dlm perjalanan...

once dah sampai, kompom dia dah tido. Then letak je dlm stroller. Gerenti tido lena je dia dlm tu. hehe







Mak ai! Paha aku! I AM SOOO DRUMSTICK! :( sedih weh tgk. Terus nak katek je aku berdrumstick gitu...sobsobsob. Paha nah nak hilangkan lemak degil kat ctue taw. Plak tu zie ni jenis tak konsisten sapu lotion Felinna...hehe

...sapu ikut mood je. Mana taknya keberkesanan lambat nk bertindak :P







Muka si mama yg tgh kehepian pakai jam baru...kehkehkeh. Tp dlm gambar tak nampak coz zie pakai kat tgn kanan :P Nak tgk my new guess watch ek? Tungguuu...hehe. Next entry zie tayangkan ek ^_- Sgt heart dgn tempat letak jam tu taw...

...next entry taw ^_^ Ngeee









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

18 comments:

Dilakochan said...

Xsabar nk intai next entry ni!
cepat cepat! ahaha..

Izzati Asyraf said...

good boy mikail tidur..bagi mama shopping..hehe

ct cheery said...

xsabar nk tengok lah..

Dila Abdullah said...

wah, dia men supprise2 pulak...

miza yusof said...

tak sabar nak tengok jam baru :)

Nazirah Murad said...

akak...akak jual felinna ke?

Nanan said...

lawak li jak muka mikail ya kt first gmb atas ya. siyes jak muka mcm nya yg drive. hehe :P

Cik Wannsury said...

next entry...jam tangan..
dah follow sini...nnti boleh cuba premium beautiful pulak..

Sally Yatiey said...

Bestnyaaaaa dpt jam baru.. Hee

azizah :) said...

mesti cantik n mahal kan jam tu... nak tengok.. nak tengok... heee

Zie Madini said...

NAZIRAH
-- A'ah adik cantik. akak jual Felinna gak. dan juga Felinna user. tp itu lah...tak displin nah akak sapu felinna inchloss tu taw. dlm seminggu adah 2-3 kali je sapu. camno tue nk cepat slim. hahaha

My Life's Journey said...

comelnya ktk gan baby yunk ..bestnya .. c sabar mauk da baby juak ...

best nya shopping yunk ..kmk tok dah knk warning jgn jln jauh ..mauk jalan2 pun c pat ...

Tihara said...

as salam

suke la tgk muka zie, cute je lagi walau dah beranak satu :)

Misz Mieza said...

Seronoknya bershopping satu famili.. =)

Riena Haiqal said...

heheheheh.. bertuah dapat suami yang mithali macam ni.. heheheheh.. (^_^)
Mikail comel la.. budak baik kan Mikail..

sHaRiNa eLyaNa said...

comeynya baby tu..hehe

Myra Jay said...

Putih tul Mikail ni, dah le comel..

Geram tengok :D

Dila Abdullah said...

geram tengok mikail kat gmbar first tu... macam ada yang digeramkan dia.. mana tak yer, mama dia sebok amik gmbar dia 24jam.. tapi serius, macam minta kena gigit mimik muka mikail gambar 1st tu...