Kelaparan Selepas Balik Dari Medical Check Up






Almost jam 5pm weols balik dari klinik KKIA utk check up Mikail semalam. Since ketiga² weols lapar...singgah kejap kat Choice Supermall utk menikmati nasi ayam di SCR restaurant. hehehe. Psstt...kat sini punnnn Mikail menjadi perhatian.

...sekali lg Mikail di puji :P Di chop mcm patung kooo dia org pelayan² kat sini. Vavavava...kembang semangkuk emak dia ni dgr...hahaha :D




Ketiga² weols order nasi ayam jer. Zie and Qeera roasted chicken rice. Emak zie lak dia nak steamed chicken rice.






Kau tgk si Mikail tu uols...dia pun nak gak "makan" weh. Terpaksa lerrr aku breast feeding in publish..haishhh. Nasib baik zie pilih meja yg tersorok (sbb kompom tahu mikail akan nk nyusu). Dan nasib baik gak tudung zie jenis yg menutup dada.

...so dpt sorokkan mikail yg tgh nikmat menyusu tu. Hehe. 1st time bg Mikail breast feeding in public mcm ni taw. Terpaksa buat slumber. Demi anak...




P/S:
Mikail kalau zie ada,
dia reject susu botol :(
Thats why ar...











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

11 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel nye mikail akak.. xpe bangga ngn akak.. walau mcm mne pn akak tetap penting kan anak.. tp mikail comel sangat2 akak..

Riena Haiqal said...

memang sangat2 comel la Mikail... macam patung.. putih gebu gitu... heheheh tak per yang penting anak2 kita tak kelaparan.. jangan malu nak breastfeeding

Mizz Coki said...

Baruk mek nak komen, first gambar nya macam patong Troll mainan Gabby gik kecik. nang kedak anak patong ko! Dahla putih gebu kedak marshmallow. so I call him Mikail Mashimaro hahaha..

Amieynna said...

zie boleh beli nursing cover. die cam shawl tapi jaring2 die rapat.. so masa bf tu selimutkan kepala mikail. still selamat sebab ada jaring2 halus..

Norliza Ismail said...

Takpe Zie, dapat pahala susukan anak. Skrg ni dah byk pakaian utk ibu yg menyusukan baby. Sopan dan tertutup gitu!

Salam kenal Zie. Kalau senang nnt jenguklah blog ni.

http://IzaIsmail.com

azizah :) said...

jangan malu nak breastfeed kak.. asalkan boleh sorok ketika Bf.. baby pon kelaparan gak...hehe

Najwa H. said...

Yobihhh, mok datang ngabas agik mikail tok ehhhhhh :D

Tok brani kit kamek ngembak dah. heheheheehhe

Misz Mieza said...

MM pun selalu terpikir nah eee cemanelah nak bf baby in public nih nanti kalau ada baby.. Malu arrr.. Tapi orang kata once u being a mother, harus tolak semua rasa tu demi baby.. =)

Btw, Mikail mmg sangat comel.. =)

eVa said...

nang kedak patung aieeee.. mek tgga mcm ekot muka bapak nya jak.. xsbr mok ngga nya berjalan.. tuija nya kelak hehe

Dila Abdullah said...

mikhail ni manja ni ngan mama dia..

~♥ iella ♥~ said...

Demi anak, mama sanggup apa wat apa saja.. Pakai tudung yg tutup dada ada manafaatnya dan sgt bagus..