Kisah Bawa Mikail Ke Klinik Semalam





Haishh...asal kali ni Mikail tak nak tgk camera bila mama ambil gambar entah. Semalam kan zie half day coz bawa Mikail ke KKIA utk monthly check up. Zie bawa emak dan Qeera sekali. Semangat je memula pergi taw...

...semangat mula mengurang dan mengurang bila have to wait almost 3 hours...uwaaa! Biasalah klinik goverment uols. Ramai org maa..huhu





Kalau tgk si Mikail tu uols. Actually dia tgh dok perhatikan org. Once org tgk dia...ha ape lg, terus dia tegur dgn menggunakan bahasa dia pastu gelak. Mesra alam nah anak aku ni taw. If org tak tgk dia, boleh ko dia "oi" kan org...haha. Ramah tak bertempat..kehkehkeh.

Semalam semua nurse dok puji kulit Mikail halus n putih bersih. Bangga dow aku dgr...haha. BTW, Mikail sekarang seberat 6.2kg. Dah agak dah. Tgk dia bam bam dah leh agak berat dia brape :) Semlm Mikail kena injection.

...tak nangis koo dia kali ni. Lepas je inject, terus tergelak dia. Kuat seyyyy anak mama. bagus bagus...hehe




P/s:
Sakit kooo bontot zie kena
inject semlm. Zie ambil ubat
perancang secara injection. 
Still nyilu rasa nk drive :(












Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Mmg kulit mikail bersih+putih..dalam pic pn terserlah kegebuan kulit die..

sofia pernah amik tuh dulu..tapi sofia kene side effect..period sofia berterabur..tp xtaulah org lain..

regards,
Unsmiley

Dila Abdullah said...

ha'ah. mikhail nampak putih mulus... geram tengok pic yang ke3 tu... tengok orang macam minta kena cubit.. heheheeee....

injection??? dila pon ingat nanti nak amik injection tapi dak office cakap lau dila makan ubat ok, tak der masalah, better makan ubat.. takut injection tak serasi gan kita... confuse la.. lau amik ubat, badan senang naik pulak... entah la...

Misz Mieza said...

Good boy Mikail ni tau..=)

Riena Haiqal said...

alhamdulillah.. Mikail semakin bam bam la.... heheheheh.. comel la Mikail ni. oh Zie ambik perancang guna injection ye.. nanti nak try juga la

azizah :) said...

kan dah agakk semakin bambam mikail ni... comey sungguh plus putig gebu..mahu tak geram org tengok! hehe

eVa said...

ktk puteh juak bah zie.. ya baby ktk puteh juak.. hehe cute da jak!!