Kolagen Asli Utk Suami :)




Inilah dia kolagen asli yg zie belikan utk my husband. Kolagen ni utk pelbagai masalah taw. Utk details, uols boleh refer --- SINI :) Utk husband lak..kan husband zie bermasalah kulit muka which is jerawat. Katanya dpt mengurangkan pimples dan melicinkan muka gak kolagen asli ni...

...since i am selling this beauty product, harus koooo suruh husband try. Leh dia jd my testimonial...haha :D





Inilah rupa dia dlm peket. RM40/peket je zie jual. So siapa yg berminat nk beli  kolagen asli, sila serbu my kedai ek uol. if malas nk isi order form, just email zie pun boleh :) princessredbloodsnow@gmail.com

...zie akan updatekan bagaiman kesannya ke atas kulit my husband ^_^ Zie sendiri tak makan lg..coz zie belum consult doktor lg. Kan zie breast feeding. If no harm utk zie ambil kolagen asli ni...then will start amalkan kolagen asli ni gak o_0












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SUKMA MAKE UP & BEAUTY
-- Click SINI Sekiranya uols memerlukan
khidmat make up :) Check out her site utk
tgk testimonial before n after transformation :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

Byzura Mj (By) said...

dah try sesudu tp effect kurangkan susu baby..so stop huhu. buat mask je la ok juga :D

Nurul Ain Zulkarnaind said...

menariks ni

✿A I N A A✿ said...

benda ni nak makan macam mana??? kena buar macam agar agar ke or just rebus and minum?? teringin nk try

Misz Mieza said...

Rajin Zie amalkan supplemen macam2.. MM ni ikot mood.. Biasa awal2 beli mmg rajin amik, lama2 makin malas.. Nak cantik tapi takde disiplin.. Huhu~~

Riena Haiqal said...

wah bagus ke ni? kalau mengandung ni boleh ambik tak?

Zie Madini said...

AINAA
-- aina boleh refer all the detials ttg kolagen asli ni kat this link ---> http://ziemadinistore.blogspot.com/2012/12/kolagen-asli.html

Lengkap dgn cara penyedian dan pengambilan :)

sHaRiNa eLyaNa said...

menarik..tp sha xda suami haha

azizah :) said...

ooo baru tahu... menarik ni..