Lemaunya Rasa Nak Turun Kerja




Salam and Morning uols! Lemau nah zie nk turun kerja ari ni taw. Cam alang-alang je. Kalauuuuu lah zie ada lagi annual leave utk tahun ini...memang zie dh apply dah cuti utk hari ni. Dapat lagi rehat dengan lebih lama...hehe

Esok dah tahun baru arr. Pantas masa berlalu. Sedar-sedar dan masuk umur 29 tahun dah zie. Adoiii...tua mengejar kita. Hehe :P






Ada 4 bungkus tanggungjawab dan amanah yg perlu zie tunaikan during lunch hour nanti...hehe. Pos kolagen dan eskinol buat my customers :) Pape pun, thank you so much dear customers. Tracking number akan di berikan tgh hari nanti ^_^



P/S:
Zie sgt letih arr uols. Year
end ni, zie terkejar-kejar dgn
dateline paperworks. Akaun utk
3 companies utk bulan 12 belum 
lagi zie siapkan. Argghhh! 
Overload seyy kerja aku :(











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SUKMA MAKE UP & BEAUTY
-- Click SINI Sekiranya uols memerlukan
khidmat make up :) Check out her site utk
tgk testimonial before n after transformation :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

Misz Mieza said...

Jangan lemau2.. Pekerja cemerlang, mana tau next year tambah gaji lagi.. Chaiyok2! ^_~

Riena Haiqal said...

heheheheheh.. tu ar esuk cuti lagi kan.. (^_^) syorga pulak bila dah jadi housewife ni.. heheheheheh.. tau2 dah hujung bulan.. hehehehehe

ArELeEz said...

wah, bisnes kencang! alhamdulillah..