Mikail dan Teether-nya. .. Hehe




Semalam kan Zie ada keluarkan entry yg Mikail dpt hamper drpd kazen Dillah, kan? (Click SINI utk refer) Well...Teether inilah salah satu daripada benda alah di dalam nya :) Kau tgk mikail tu uols... dok perhatikan teether tu. 




Hehehe...muka dia! Haha. Zie bagi dia gigit teether ni coz skrg ni Mikail dah dok suka gigit-gigit. Asyik gigit tgn dia je. If nyusu botol, dok gigit puting botol tu plak. If nyusu bdn, abeh ler puting aku dia dok gigit...adeh!

...Dah nak tumbuh gigi ke apa anak aku ni? Huhuhu







Hehe...comel nah si manja zie ni taw. Geram lak zie tgk dia ni ko. No wonder lah aritu, papa dia pi gigit pipi dia...Hahaha. Mana tak nya meraung budak tu di buatnya. Sudahnya, kena marah dek zie ler papa dia...hehehe

...Rambut dia tu uolssss. Payah nah nak tumbuh taw. Org dok asyik ingat dia dah di botakkan je. Padahal...mmg rambut asli dia apa. Hehehe. 













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

13 comments:

akulah gerek nya said...

zie sebut pasal rambut...zie dah buat majlis cukur kepala ker?

fatin amalina husna said...

comelnya dyaa..geram tgk..=D

Zie Madini said...

AKULAH GEREK NYA
-- belum lg dear. Januari ni planned

✿A I N A A✿ said...

gigi nak tumbuh kot tu... hehehe... comelnyaaaaaa, suci je tgok baby2 ni.. awwww

Zura Zue said...

bby umur cm nie mmg suke menggigit...kalau dia dh ade gigi lglah suke menggigit...

Riena Haiqal said...

alahai tomeynya Mikail... putih gebu gitu... (^_^)
hahahahaha sebijik macam papa Haiqal. suka sangat buat anak nangis... geram tgk kononnya.. hahahahahah
rambut Haiqal masa kecik2 pun macam tu juga.. payah nak tumbuh...

isya said...

Comeii sgt2 baby sis taw.. Geram nahh tgk kegebuaan mikail nih.. moga2 terkenan kat anak sy.. heee :D

ohh btw, pasal rambut tuh kan, ank buah sy pon jenis cenggini.. so petua dari mak sy dan agk berkesan tuk ank2 buah---> sapu kn minyak zaitun tiap2 kali pas mandi :)

isya said...

Comeii sgt2 baby sis taw.. Geram nahh tgk kegebuaan mikail nih.. moga2 terkenan kat anak sy.. heee :D

ohh btw, pasal rambut tuh kan, ank buah sy pon jenis cenggini.. so petua dari mak sy dan agk berkesan tuk ank2 buah---> sapu kn minyak zaitun tiap2 kali pas mandi :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

geram btl tngk mikail ni.. rasa nk cubit2 je...

asha said...

kacak eyhhh kulit Mikail ya zie :)..putih melepak jak.

Dila Abdullah said...

mmg patut pon kena gigit... cute sangat.. dila tengok pon geram...

My Life's Journey said...

gebu na mikail tok .. eeee cumilll gilak ..moga baby kmk pun cumilll mcm mikail tok ..suka tga muka mikail .. cian ktk kenak gigit nya hahaha ..

biasa ya yunk ..kmk kecik2 pun suka gigit mak kmk pun ya hahahahahahahahhahaha ..larikkkkkkkkkkk

Misz Mieza said...

Geramnya lahai tengok si Mikail ni.. =)