Mikail Demam :(




Alololo...kesian anak zie ni. Meneriak kooo dia nangis...sedih lak zie tgk :( Mikaik demam ar uols. Terkena jangkit dgn demam papa dia. Kesian suami zie...seronok je dia apply cuti seminggu aritu...once dh approved...alih-alih, kena demam panas lak dia :(

...terus jd cam cuti sakit plak dia. Cian






Nasib baik demam Mikail tak teruk sgt. So ada sedikit senang lah nak di jaga. Tidak terlampau bossy...hehe. Doktor bagi dia 2 botol ubat ni je. Sebotol utk demam. Sebotol lak utk antibiotik.





Bila dah makan ubat...terus layuuuu je mata dia nak tido. Heaven! hehehehe. Cepat sembuh ea anak sayang. Inilah kali ke-2 Mikail jatuh sakit sejak di lahirkan. 












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

14 comments:

Riena Haiqal said...

alololo semoga cepat sembuh ye Mikail.... sayang Mikail...
musim demam kot sekarang ni.. saya pun batuk2..takder suara..

My Life's Journey said...

Oooo .. cian mikail ..harap nya cepat sembuh ... baby mun demam ..mesti kita bingung tangga nya

Dila Abdullah said...

cian yer... kita yang da besar gajah ni lau kena demam pon akan rasa tak selesa.. ni kan pulak mikail.. Get well soon mikail... aminn ♥ ♥

sikelu said...

demam boleh akal tu...

Qienah said...

takut sangat kalau baby sakitkan.huhu..pepn, smga mikail cpt smbuh..:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt

Semoga mikail cepat sembuh yer..

regards,
Unsmiley

Cik Puan Nor said...

Mikail kecik2 pun dah ambik antibiotik? normally antibiotik ni tak berapa di sarankan bg kat baby bawah 1 tahun..itu yg doktor kat klinik kerajaan ckp..huhu

Husna Za said...

Salam..u should try to avoid giving ur son the antbiotic.u know how it works right? babies under 1yr or even an adult better dun take antibiotic.it kills all good and bad bacteria in stomach.tats why it make u tired.look for natural remedies.or probiotic really helps.probiotic is good bacteria.we should increase good bacteria in our stomach. ^_^. just sharing.

ArELeEz said...

get well soon, mikail..! ;)

Misz Mieza said...

Alahai, cian Mikail nanges demam.. Get well soon ye sayang..

Dila Abdullah said...

zie nak kena sediakan BueBue-Fever for babies la... kawan dila suggestkan dila beli awal.. wat spare.. if terasa suhu badan baby macam nak naik, terus cepat2 tampal kat dahi dia... cegah sebelum dia demam.. g pon zie ada termometer dia kan.. baby belum kuar dia da beli dulu wat persediaan..

zh-ena said...

musim la umairah dan umar pun demam jgk

azizah :) said...

baby cepat sgt berjangkit if dalam 1 rumah tu ada yg tak sihat.. kena jaga2 la pasni yer kak..

Puteri Panda said...

comelnya muka Mikail menangis dalam gambar tu. geram tengok! hehe..