Nak Jadi Agen Dropship Kolagen Asli Tak?






Memandangkan sekarang ni zie adalah supplier Kolagen Asli, so zie mengalu²kan sesiapa yg nak jd agen dropship bagi product Kolagen Asli ni. Tiada yuran agen di perlukan ea ^_- Zie akan bagi special harga utk agent.

...but the selling price harus RM40 ea. tak boleh di tambah². Hehe Siapa interested...sila hubungi email zie di princessredbloodsnow@gmail.com dan letak title "Agen Dropship" ek.




P/S:
Siapa yg tak paham istilah dropship ni,
ianya bermaksud, uols promote n cari
buyers, then inform zie n made payment
harga agent + postage pd zie. Then for
penghantaran, semuanya zie yg buat ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

FiZ said...

menarik...tapi kena fikir-fikir dulu la...hehe

Nurul Ain Zulkarnaind said...

yong dah email zie

Riena Haiqal said...

pucuk di cita ulam mendatang.. saya email sekarang ya..

azizah :) said...

kolegen ni untuk apa kak..hehe makan ke..

Zaidalifah Hussin said...

SALAM ZIE...

MACAM MANA RASANYA?

[sutera kasih] said...

mcm best jak psl kmk nang suka dropship2 memandangkn lom dpt keluar modal bah huhu..kelak kmk maok, kmk email ktk ya kak :)