Ngengada Nah Si Mikail Ni Taw!





Kau tgk tu anak bujang zie ni uols. Di gendong guna kain cam gitu gak baru dia nak nyusu. Berperangai nah ah dia ni. Ada beza ke nyusu cara normal dgn cara ni ek mikail oiiii. Mendera Mak Nek kau nah engkau ni taw...

...mama babap kang. Baru tahu...hehe. Kesian mak zie, gnie je la cara mak zie pujuk dia nyusu botol time zie kerja, uols. Ngada nah mikail ni. Manja tahap OVER














Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

16 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

ala comel nye mikail duk dlm kain tu.. mata bulat :) suka tengok muka dia..

annapeje said...

baru feeling mcm susu gantung kot ahaha naper besa sangat boto nyer zie knaper x pakai yg kecik sket abes muka dia kene tutup ngan boto haha

Zaidalifah Hussin said...

manja... dgn mama dia... :)

My Life's Journey said...

hihi ..nya rindu gan mamanya ya ..ne ndak nya mauk digendong gia yunk hihi ..cutenyaaaaaaaaa

saboo jak la ktk yunk, clmk gik akan biasa mikail bila kitak g kerja yunk ..amin2 ..cmauk ktk sedih2 ar

Qienah said...

betul tu, ngengade je..hihi.. bdk2 gk..xcr nyusu, cr tdo ye mnjd mslh..:)

Dila Abdullah said...

dia nak nyusu dalam kehangatan dipeluk la tu... that's why dia suka macam tu...

nadia arrumaisha said...

comel anak zie...
nadia rase bila duk mcm tuh, mcm zie nyusukan dia kot...

korie hensem said...

hik2 ngada ni! nsib baik dia sorang jea

ct cheery said...

memang over sungguh..dia nak masuk perut balik kot ni..cepuk kang mikail ni!!!

Eyriqazz said...

hik3..nih mesti ikut perangai mamanya ni.. Ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?

ArELeEz said...

bese la.. ngn nenek mmg kene manja + over lelebih. he3..

Misz Mieza said...

hikhik! Gendong cara klasik jugak si Mikail ni mau ye.. Sabor jela mak nek nya melayan karenah cucu bujang sorang ni.. =)

Riena Haiqal said...

hahahahahahah ada gak cara nak bg Mikail ni nyusu eh.. hahahahahah manja ye Mikail...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt

hehe agaknye budak kot..macam2 perangai lah die

regards,
Unsmiley

zh-ena said...

hahahahahha mcm2 pe'el anak2 nie kan

azizah :) said...

hahaha anak sape la tu kan..heee