Nyempat Gak Kooooo Dia Buat "Kuih" ... Hahaha




Si Mikail ni kan...tak sah if dia tak "buat kuih" time jejalan kan. Fo sure nyer dia akan protttt protttt berak...haishh. Thats why, kita ibu bapa...never leave ur house TANPA bawa barang keperluan asas utk ur baby...

...coz dorg for sure punya akan B.E.R.A.K.. hehe







Hehehe..."bebird" dia harus di censored kan...kehkekeh. Syok je dia mama dia tukarkan pampers dia. Nasib baik kat The Spring ni ada Nappy Change Room nyer section. Semua keperluan sudah tersedia :) 

..kena cecepat tukar pampers dia. Coz Mikail menggigil. Ye la...air-cond maa. 




Tinggal zie cuci tgn... emak zie yg tlg kemaskan pakaian dia balik. See uols...comel kan Nappy Change Room ni kan. Sangat selesa :) Thumbs up The Spring...hehe




Hehe...nyempat gak weh :P Me and my anak buah kesayangan, Qeera. Budak baik ni uols. sgt mendengar kata...baguss baguss




Yayyy...selesai dh dia :) Once dia dah berak...kompom nyer dia ngiyau nak nyusu...haishh. So terpaksa lerrrr emak n Qeera jd pak pacak kat dlm room ni about half hour gitu. Sebab zie nk breast feeding dia. Kat sini tempat breast feeding pun ada taw.

...lupa lak zie nk snap. Hehe.





See...bila perut dia kenyang, nyenyak je dia tido dlm stroller tu. Hehehe. Ngegeh na juak anak mama tok koh :D Eh opss..tertulis bhs sarawak ler plak...hehehehe :P Turn weols bertiga lak yg mengenyangkan perut ^_- winkss..


...Lepas makan, weols terus balik. Letih giler ko zie uols :( Bila berjauhan dgn suami ni, mmg terasa nah keletihan tu. Because semuanya on me. I am a supermom bah! Bangga bangga...hikssss











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

11 comments:

Misz Mieza said...

Memang kalau nak ke mana2 pun mesti bawak kelengkapan baby bila dah beranak nih.. Walaupun belum berpengalaman, tapi pengalaman mengasuh anak buah zaman skolah dulu mendewasakan diriku.. =)

Izzati Asyraf said...

best tau shopping complex yang ada bilik camni..senang nak salin pampers n bf baby..

ct cheery said...

sib baik ada peneman merangkap pembantu kan..hehe

Nory Zoulkefle said...

comeynyer mikael...kjap je dah besau...hehe

Mizz Coki said...

Kamek dolok nang dipantang mak mertua, Gabby sik boleh diembak keluar bejln2 especially tempat urang rami. Udah umurnya masuk 13 bulan baruk nya keluar rumah pergi jalan2 ngan kamek duak Papanya. Alasan nya tek miak gik 'mudak' gilak. Takut ada benda ngekot ke apa, tapi rasionalnya sejak tahun 2000 penyakit menyerang anak2 dibawah umur 5 tahun nang udah berleluasa sejak zaman Coxsackie, HFMD etc.

ucupiza said...

comel je dia....

Razil Tahir said...

ingatkan kuih apa tadi... hohohoho

azizah :) said...

bangga kan jadi superwoman! tak semua orang setabah kita kak... hahaha

Riena Haiqal said...

saya ni memang sentiasa bawa keperluan Haiqal tak kira masa dan tempat... keluar sekejap pun kena bawa keperluan dia.. pampers tu sangat2 penting la kan...

Dila Abdullah said...

tak sabar yer nak merasai sendiri pengalaman macam ni... makin nak dekat, makin jadi tak sabar...

My Life's Journey said...

bestnya .. best tanga ktk mengurus baby ktk yunk .. ktk nang supermom dear (^_^).

best juak kat spring da tempat khas oo .. baru kmk tauk yunk