Rezeki Pagi :)






Yippieee!!! Buka je email tadi pagi... senyum meleretttt kooo akuuu noks. Why??? Sebab ini lah! Hehe...dah recieved dh Payment Advice dari Nuffang :) If pihak Nuffnang dah pun email kau Payment Advice ni, means...

...cheque kau kompom sudah merentasi laut china selatan (bg sabah/Sarawak je la ek..hehe). Tak sabar nak tggu cheque ni in hand. Dpt zie shopping be handbag Guess sebijik...hikhikhik. Thanks nuffnang!




P/S;
Tahun ni zie hanya dpt RM179.35 je.
Unlike tahun yg dulu-dulu. Always dpt
1K plus taw..uwaaa! Semuanya gara
gara zie bertukar ke domain ler ni dulu
:( Nyesal giler...huhu.













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SUKMA MAKE UP & BEAUTY
-- Click SINI Sekiranya uols memerlukan
khidmat make up :) Check out her site utk
tgk testimonial before n after transformation :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

nadia arrumaisha said...

Tahniah zie...Alhamdulillah rezeki...
Memang effect eh zie kalo kita tukar domain...huhuhu sbb nadia ingat nk pkai domain sbb nak gune name laen.. tapi isau gak takut aper yg jadik pd zie tuh, akn jadik pada nadia plak nanti...huhuhu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah..rezeki..

wahh boleh lah nyopping hehe :)

regards,
Unsmiley

Zaidalifah Hussin said...

wa...

best... pasalla sy punya x naik2.. hu hu hu

ct cheery said...

best2x,rezki tu..t banyak balik lah tu..

miza yusof said...

Alhamdulillah. Rezeki :)

azizah :) said...

wahh hebat! handbag guess tu...tahniah kak

Misz Mieza said...

Seratus lebih pun still rezeki kan? Iols ni lagilah, ntah bila la nak merasa cashout Nuffnang.. Dah kat 2 thun still byk tu jugak.. Uhuks!~ -..-

Riena Haiqal said...

seratus lebih pun rezeki juga tu.. daripada saya masih tak mencapai ratus2.. puluh2 pun tak sampai lagi... hehehehehehe