Sampai Sudah My Korean Peplum Jacket Blazer




Yippiee...sampai sudah my order Peplum Jacket Blazer :) Yayyy! Ambil masa almost 2 minggu gak ler utk sampai. Well, Pre-Order items memang begitu lah kan. hehe.






Inilah rupa baju yg zie beli tu. Sooooo cantik, kan kan kan. Nak tgk me wearing it, tak? Alaaa...uols tak nak tgk punnnn still gak aku tempek kat sini gambo...lalalala :D

::
::
::
::
::
::



Tadaaa!!! si tinggi sudah menjadi si katek! Uwaaa! coz of my drumstick paha...tsktsktsk :( Takpe², baru je 3 bulan lebih maaa lepas bersalin, takkan ler sekelip mata je leh slim river mcm dulu. Betul tak? 

...ayat utk sedapkan hati sendiri tu ea :P




Bila dh beli peplum jacket blazer ni, baruuuu lah zie realized yg zie tak sesuai sgt pakai baju peplum. Coz it make me look fatter :( Tp since dh beli, syg arr if tak pakai. If nk tggu kurus baru pakai...alamat manahun kot. HAHA :D

...so pd yg slim river tu, haaa sesuai pakai Peplum jacket blazer ni ea. For yg berbadan kembang mcm zie...better don't. Otherwise u might regret later...hehe. Pandangan yg ikhlas ni ea. Berniaga, berniaga gak....hikss










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SUKMA MAKE UP & BEAUTY
-- Click SINI Sekiranya uols memerlukan
khidmat make up :) Check out her site utk
tgk testimonial before n after transformation :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

14 comments:

ct cheery said...

tapi cantiklah zie..

Pupel Liyana2 said...

yes peplum memang tak sesuai untuk orng besar lagi macam saya. hubby dah buat lap lantai baju peplum saya sebab dia tak suka. hahahhaa.

My Life's Journey said...

ktk still nampak cantik yunk .. cpa yunk ..kmk yakin ktk boleh punya kurus ..chayokkk ..chayokkkk

yana yani said...

cantik...

ArELeEz said...

yupp! pandangan ikhlas dr seorg peniaga. thumbs up!

Dila Abdullah said...

ha'ah la... serius tak sesuai lau zie pakai peplum... nampak katek.. dila tengok orang pakai peplum pon rasa hangin 1 badan coz jelez... hahahaaa, dila dalam kategori tak sesuai jugak.. sedih...

MisEyz BLurz said...

wahh...kacak blazer yaa...

mrs kayrul said...

bila dah kembang nie susahkan nak puaskan nafsu membeli pakaian nie..ada jer tak kena..huhuhu

Misz Mieza said...

Lawa jer.. Kalau yang kurus melidi cam iols nih lagi tak lawa kot pakai.. No cutting ma..Tsk~~ T_T

✿A I N A A✿ said...

cantik la kak.. raya next year beli yg baju raya peplum lak.. hehehhe

Cinta hazanis said...

cantik la sis.:)

Riena Haiqal said...

cantiknya peplum tu... nak try juga la nanti lepas pantang

zh-ena said...

seyes mmg cantik la zie
mcm suka laks ena tgk

azizah :) said...

cantik jugak ape.. tp memang sesuai la untuk yg kurus tinggi kan..hikhik